Lisa

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 9.10.2011

Zuza-äiti on pikkuinen ja perimässä on selkeästi mäyräkoiraa. Näin pennuissakin näkyy mäyräkoira enemmän tai vähemmän.

Tietenkin, kuten kunnon viipurilaisen koiran kuuluu, on pennuissamme monia muitakin hienostuneita rotuja, ja jokainen pennuista on oma ja omannäköisensä persoonallisuus.

4.1.2012
Lokakuun alussa (8.10.) tapasimme Olgalla käydessämme pikkuisen, joskin hyvin pullean tyttökoiran, jonka tie tarhalle oli käynyt Viipurin katujen kautta. Syyskuussa eräs rouva oli löytänyt Zuzan kadulta ja vienyt kotiinsa. Kun yllättäen Zuzan maha olikin alkanut kasvaa, oli mahdollisia pentuja pelästynyt rouva toimittanut tytön tarhalle. Seuraavana päivänä eli 9.10.11 synnytti Zuza tarhalla viisi suloista pentua: kaksi tyttöä (Lisa & Vishna) ja kolme poikaa (Pavlik, Tolik & Pyh).

Voiko olla suloisempaa pentua kuin on Lisa?! Lisa on sisarustensa tavoin vielä hyvin pieni ja joutuukin odottelemaan tarhalla vielä tovin ennen kuin tullin ovet tytölle avautuvat. Lisa on kiltti, hellä pentu, joka osaa myös rauhoittua pohtimaan elämän suuria viisauksia. Lisan tärkeimmät tehtävät tähän asti ovat olleet nukkuminen, syöminen ja leikkiminen.

Jatkossa Lisa haluaisi oppia vähän käyttäytymistapoja, pieniä kivoja temppuja, päästä mahdollisesti matkustelemaan, tutustumaan muihinkin ihmisiin kuin Olgaan tarhalla, ja näkemään muitakin maisemia kuin Olgan talon seiniä. Lisa on sisarustensa tavoin valmis matkaamaan Suomeen tammi-helmikuun vaihteessa.