Sumu nyk. Usma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 09/2011

5.7.2012

Pääsin ikiomaan perheeseen 23.04.2012. Hirveän reippaalla asenteella lähdin matkaan, joten alkujännitystä ei kestänyt kuin muutaman päivän. Lempi puuhaani on leluilla ja palloilla leikkiminen, pitkät maastolenkit, koirakavereiden ja isäntäperheen kanssa vöyhkääminen, juokseminen ja uuden oppiminen. Tämä on minun elämäni ensimmäinen kesä, joten kaikkea uutta ja jännää tulee vielä paljon ulkona vastaan. Hieman minua vielä ujostuttaa pienet lapset, mutta enköhän ajan kanssa opi ymmärtämään niidenkin touhuja. Vielä kun ikioman koirakaverin sais, niin olisi elämä täydellistä.

-Usma-

---

1.1.2012
Sumulla jos kellä riittää pilkettä silmissä. Tyttö ei malttaisi millään keskittyä, kun ihmisiä saapuu pentutaloon.

Tyttö pyörii väkkäränä, haluaa huomiota kovasti ja tekee kaikkensa, että joku huomaisi juuri hänet. Vielä niin ei ole käynyt, että tytön tie kotiin olisi auennut, mutta Sumu ei lakkaa toivomasta ja odottamasta. Jossain on oltava koti odottamassa Sumuakin.

Sumu etsii omistajaa, joka jaksaa puuhastella tytön kanssa. Tavallinen, mukava ihminen, jolla olisi jalat maassa ja kiinnostusta opastaa tyttöä kotikoiran elämään ja tapoihin. Sumu lupaa ilahduttaa tulevaa omistajaansa koko suurella sydämellään. Sumun arvioidaan syntyneen syyskuussa 2011. Sumu on valmis muuttamaan Suomeen vaikka samantien, kunhan ensin tuleva omistaja on ollut yhteydessä koiravaraajiimme.

16.1.2012
Sumu on ihana pikkuinen lempeä vipeltäjä, joka nauttii lumileikeistä kotihoidossa Parikkalassa. Sumu on reipas ja ihmisystävällinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa.