Kati

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2010

3.10.2012
Kati adoptoitiin Suomeen.

23.8.2012
Kati on äärettömän lempeä, ystävällinen ja iloinen tyttö. Kati rakastaa painaa pään kainaloon ja olla siinä vain ihan hiljaa rapsuteltavana.

Kati korjattiin kadulta Olgan tarhalle etsimään kotia. Ilmiselvää on, että kauniin sinisilmäisellä Katilla on ollut joskus koti: Kati hakeutuu ihmisten seuraan innoissaan ja luottavaisena, on kyseessä sitten vieras tai tuttu, mies tai nainen. Tyttö ei kainostele yhtään, vaan iloisesti se tulee hakemaan huomiota - selvästikään Kati ei tiedä mitään parempaa kuin painautua tulijaa vasten nauttimaan silityksistä ja rapsutuksista.

Kati tulee mutkattomasti toimeen myös toisten koirien kanssa, eikä kissoistakaan tytöllä ole mitään pahaa sanottavaa. Hihnassa kulkeminen sujuu Katilta kuin vanhalta tekijältä, joten sekin kertonee siitä, että tytöllä on joskus ollut koti. Myös palloleikit ovat kovasti Katin mieleen!

Kati on tasapainoinen nuori koira, joka ei ole mikään hirvittävä sählääjä, mutta joka kuitenkin tulee varmasti tarvitsemaan aktiivisen omistajan ja pitkiä lenkkejä sekä muuta koiramaista puuhaa päivittäin. Kati olisi valmis valloittamaan uuden kotinsa vaikka heti.

Katso video Katista:

Viipurin koirat - Khati

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.