Kiira

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

2.11.2012
Kiira adoptoitiin Suomeen.

21.9.2012
Kiirassa on pienen mietiskelijän vikaa. Siinä missä sen sisarukset painivat ja riehuvat minkä ehtivät, Kiira istahtaa takamukselleen ja tuntuu ihmettelevän, että mikä ihmeen järki tuossa jatkuvassa riekkumisessa on.

Hauska laikukas sisarusparvi Kiira, Kide, Kia, ja Kiri syntyivät viipurilaisen mummon luona asuvalle nartulle. Mummon lapsenlapset olivat ajatelleet ilahduttaa yksinäistä mummoa ja hankkivat hänelle seuraksi valkokirjavan tyttöpennun. Vaan eipä kulunut kuin vuosi, kun mummon koira sai itse pentuja. Eihän mummo olisi ison koiralauman kanssa pärjännyt, joten lapsenlapset kuljettivat pennut Irinan tarhalle etsimään koteja.

Kiira on sisaruksista rauhallisin. Hieman varovaisesti Kiira seurailee riehuvia pentukavereitaan, ja aina välillä tyttö uskaltautuu hetkeksi mukaan leikkiin. Mutta jatkuvaa riehumista enemmän Kiiran mieleen tuntuu olevan rauhallinen tilanteen tarkkailu, pentumainen mietiskely - ja toki myös rapsutuksista nauttiminen aivan kainalossa kiinni, kunhan joku ihminen vain ehtii pentuaitauksessa vierailla.

Kiira on syntynyt aivan kesäkuun viimeisinä päivinä, joten tyttö haluaisi muuttaa Viipurin viimaista talvea pakoon Suomeen lokakuun lopussa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.