Nilla

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 04/2011

17.3.2012
Nilla on aurinkoinen ja ystävällinen tyttö, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea! Reipas, avoin ja kiva tyttö - mukavampaa koiraa saa etsiä.

Nilla pääsi Suomeen kotihoitoon maaliskuun alkupuolella, kun tarhalla Nillan kimppuun oli hyökännyt toinen koira. Puremajäljet Nillan etujaloissa olivat sen verran syvät, että päätimme tuoda Nillan Suomeen tervehtymään. Haavat lähtivätkin onneksi hyvin parantumaan.

Purematapaus ei näytä jättäneen Nillalle mitään traumoja. Nilla tulee hienosti toimeen hoitopaikan toisten koirien kanssa, niin nartun kuin uroksenkin. Muutenkaan Nillaa ei voi kuin kehua: se on äärettömän kiltti, iloinen ja sydämellinen tyttö, joka tuntuu luottavan ihmiseen kuin ihmiseen epäröimättä. Mitään huonoja kokemuksia Nillalla siis tuskin on ihmisistäkään takana. Lenkillä Nilla ottaa kovasti kontaktia ulkoiluttajaansa ja Nillan voisikin hyvin uskoa innostuvan tottelevaisuusharjoituksista, temppujen opettelusta ja muusta kivasta puuhailusta omistajansa kanssa.

Nilla osaa kulkea hihnassa mallikkaasti, tyttö on sisäsiisti ja vaikuttaa osaavan olla myös nätisti yksin kotona. Kissojenkin kanssa Nilla opettelee parhaillaan elämään. Vielä Nilla suhtautuu kissoihin aika innokkaasti, mutta rauhoittunee, kun saa hieman aikaa totutella niiden kanssa elämiseen.

Nilla odottelee yhteydenottoja Sipoossa.

9.1.2012
Nilla on ystävällinen ja luottavainen tyttö, joka on päätynyt Irinan tarhalle yhdeksi kodittomista, parin sadan muun hylätyn koiran joukkoon.

Nillan harmiksi tyttö on kovin tavanomaisen näköinen: ei huomiota herättävän pieni tai suuri, ei pitkää karvaa tai partaista naamaa - ei juuri mitään, mikä erityisesti kiinnittäisi tarhalla koiria katselevien ihmisten huomion.

Mutta Nilla tuntuu päättäneen, että sitähän ei tarhalle unohdeta. Ystävällisesti, mutta rauhallisesti Nilla tulee tervehtimään jokaista vierailijaa: nojaamaan jalkaan, työntämään päätä kainaloon. Jos joku näistä olisikin juuri se, jonka sydämen tyttö sulattaa. Kotioloissa on todennäköistä, että tytöstä kuoriutuu myös vilkkaampi puoli esille, onhan se vielä kovin nuori koiranalku.

Nillan arvioidaan syntyneen huhtikuussa 2011. Tyttö voi muuttaa Suomen vaikka heti, kunhan Nillan arvoinen koti on ensin antanut kuulua itsestään yhdistykselle.