Reigan

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen-suuri
Syntymäaika:

23.1.2012
Reigan muutti omaan kotiin.

10.12.2011
Irina pyysi kiireesti apua tarhalle tupsahtaneelle "labbispennulle", joka ohuessa turkissaan uhkasi paleltua ja sai isommilta koirilta kyytiä. Onnekkaalle Reiganille löytyi nopeasti hoitopaikka.

Mitään takeita emme tietenkään anna, että kyseessä on puhdasrotuinen labradorinnoutaja, mutta kyllä nuorukainen vaikuttaa luonteensa ja ulkonäkönsä puolesta sopivan rotumääritelmään.

Reigan on kotihoitajan sanoin ihana koira, mutta ajoittain villi. Reiganista olisi mukava riehua hoitoperheen toisen koiran kanssa ja mennä lenkillä niin kovaa kuin tassuista lähtee. Reigan harjoittelee kotihoidossa myös yhteiseloa kissojen kanssa, mutta toistaiseksi yli-innokas poika on saanut tarkkailla kisuja vain kauempaa. Reiganissa riittää virtaa ja pitelemistä sekä rodulle ominaiseen tapaan poika rakastaa keppejä ja on kiinnostunut lintujahdista. Reiganille etsitäänkin pitkäpinnaista ja aktiivista kotia. Rodun tuntemus ei liene myöskään pahitteeksi.

Reigan on kotihoidossa Helsingissä.

6.1.2012
Reiganilla menee kotihoidossa hienosti. Villi poika on vähän rauhoittunut, mutta yhä oma aktiivinen itsensä. Reigan rakastaa toisten koirien seuraa ja tulee hienosti kaikkien kanssa toimeen. Koirakaverista ei olisi varmasti haittaa uudessa kodissa. Myös kaikki ihmiset Reigan ottaa avosylin vastaan. Jos etsit energistä ilopilleriä, Reigan on unelmakoirasi.