Zafira

Sukupuoli: narttu
Koko: 50-60 cm
Syntymäaika: 11/2011

4.10.2012
Zafira adoptoitiin Suomeen.

13.9.2012
Zafira tuli luokseni, antoi silittää, nautti siitä silmin nähden, otti nameja ja pysytteli lähellä minua. Zafira on rauhallinen ja todella kiltti. Kultainen tyttö!

Zafira tuotiin tarhalle erään koulun pihalta. Se oli oleillut siellä jo runsaan tovin. Koulun lapset olivat ihastuneet koiratyttöön ja päinvastoin, mutta koululaisten vanhemmat eivät pitäneet siitä, että irtokoira majaili koulun pihalla.  Näin Zafira tuotiin tarhalle.

Valitettavasti yhtä hyvin ei ole elämä tarhalla alkanut kuin se olisi jatkunut koulun pihalla. Muut koirat ovat ottaneet Zafiran silmätikukseen ja niin surullista kuin se onkin, Zafiraa kiusataan tarhalla. Tällaisissa tapauksissa toivomme aina koiran löytävän oman kodin mahdollisimman nopeasti, koska pelkäämme koiran turvallisuuden puolesta. Miksi tällainen tyttö ei kotia löytäisi?

Tavatessamme Zafiran tarhalla viikko sitten, tyttö pötkötteli rauhassa häkin aidan vierustalla ja katseli kauniilla silmillään syvälle minuun. Mietin onko tytöllä kaikki hyvin, niin surumielinen, joskin utelias tytön katse oli. Menin häkkiin sisälle tutustumaan koiriin. Pian Zafira tuli luokseni, antoi silittää, nautti siitä silmin nähden, otti nameja ja pysytteli lähellä minua. Zafira on rauhallinen ja todella kiltti. Se ei ärhentele muille koirille, vaan on kovin nöyrän oloinen. Zafiran ei ole myöskään kuultu haukkuvan, ei kertaakaan. Zafira vaikuttaa ihan täydelliseltä kotikoiralta ja odotteleekin yhteydenottoja tulevalta omistajaltaan.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.