Mishka

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 06/2009

27.6.2012
Mishkan tarina sai onnellisen käänteen, kun poika matkasi ikiomaan kotiin.

---

Takkuisen ja likaisen turkin alta löytyy kauniin colliemainen, näppärän kokoinen arkajalka Mishka. Missä olisi Mishkalle se mukava ihminen, joka haluaisi tarjota pojalle uuden paremman elämän?

Mishka on tuotu tarhalle yhdessä siskonsa Romashkan kanssa. Sisaruksilla kävi hyvä tuuri, sillä ne oli jätetty kahdestaan syvälle metsään, josta ne tuskin olisvat omin avuin pois löytäneet. Onneksi joku löysi kaksikon ja nyt molemmat saavat mahdollisuuden uuteen elämään Suomessa.

Mishka on siskoaan ujompi ja jää aluksi taka-alalle tarkkailemaan tilannetta, mutta hetken mietiskelyn jälkeen poika tulee tervehtimään ihan vierastakin ihmistä. Mishka tarvitsee hieman aikaa varmistuakseen että vieras on vaaraton. Tarhalla poika ei tappele vaan tuntuu tulevan varsin hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Kaikenkaikkiaan Mishka on varsin mukava poika, mutta tarhaolojen sosiaalisten kontaktien vähyys on tehnyt sen araksi ihmisiä kohtaan.

Mishka on kastroitu.

Katso video Mishkasta:

Viipurin koirat - Mishka

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.