Nala

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 08/2011

22.6.2012
Nalan odotus päättyi!

6.5.2012
Tapasimme Nalan 5.5.2012 Irinan tarhalla. Tyttö on reipas ja iloinen kuin perhosparvi. Voi sitä satojen suukkojen määrää, kun Nala pääsi tervehtimään meitä tarhavieraita.

Nala olisi väkisin tullut syliin ja tulikin; siinä sitten mentiin tasatahtia kesäisen valssin askelin :) Nala pärjää erinomaisen hyvin sekä tyttö- että poikakavereiden kera. Nala on energinen ja aktiivinen ja voisi soveltua monenlaiseen aktiiviseen harrastamiseen. 

Nala on tällä hetkellä noin 10 kuukauden ikäinen, säkäkorkeudeltaan runsaat 55cm. Vartalolta neidistä voisi tarkkasilmäinen löytää noutajamaisia piirteitä. Tältä neidiltä ei tarhalla ole ilo kadonnut silmistä, ja siksi toivoisimmekin tytön löytävän jo oman kodin, jossa se pääsisi sulostuttamaan olemuksellaan oman kodin ilmapiiriä. Tyttö on yksinkertaisesti mitä ihanin! 

Viipurin koirat - Nala

17.10.2011
Nappisilmäinen Nala-tyttö on maailmanvalloittaja-ainesta. Ilmekään värähtämättä tyttönen katselee kameraan.

Seuraavassa hetkessä pikku-neiti on jo keksinyt, että kamerahan onkin kiva lelu ja sitten kuvien ottamisesta ei enää tulekaan mitään. Seuraavaksi Nala napataan syliin kuvattavaksi, mutta neidillä on kova kiire takaisin maanpinnalle eikä sylissä kuvattavana kököttäminen oikein kiinnosta. Tomerana ja touhukkaana tyttönä Nala on aina siellä missä tapahtuu ja varmistaa, ettei vain jää paitsi mistään jännästä. Nala lupaa tuoda tulevaan kotiinsa paljon vilskettä, vilinää ja iloista pentuenergiaa. Tylsää tämän tyttösen kanssa tuskin tulee olemaan, sillä Nala kyllä keksii jos jonkinlaisia hauskoja tempauksia jos tylsyys meinaa yllättää.

Nalalla on ikää vasta muutama kuukausi, joten hetken tyttö joutuu vielä odottelemaan ennen kuin uuden kotimaan rajat tytölle aukeavat. Toivoisimme kuitenkin kovasti, että Nalalle löytyisi ikioma koti jo nyt. Nalalla on jo reppu pakattuna ja pian rokotuspaperitkin takataskussa, ja tyttö odottelee innokkaana matkalippua uuteen kotiinsa.

Nalan arvoidaan syntyneen elokuun alussa 2011.Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.