Kasper

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2012

24.10.2012
Iloisella Kasperilla on nyt erityistä aihetta iloon: sillä on oma koti!

6.10.2012
Kasper on ihmisrakas ja touhukas nuorimies. Tavatessamme tarhalla on Kasper aina ilahtunut erityisen paljon pennuille viedyistä tuliaisista: kaikenlaiset lelut ovat todella pojan mieleen.

Puuhakas Kasper on nyt kooltaan pienehkö keskikokoinen, eikä varmaankaan aio kasvaa kovin paljon enää.

Katso video Kasperista:

Viipurin koirat - Kasper 6.10.2012

6.7.2012
Kasper on varsinainen velmuilija. Tämän nuoren herran kanssa ei tule olemaan tylsää, sen voi taata. Vilkkaassa Kasperissa riittää energiaa kuin pienessä kylässä.

Kasperin lempipuuhaa on muiden pentujen kanssa riehuminen: siitä poika ei  saa millään tarpeekseen, vaan pyörremyrskyn lailla poika porhaltaa muiden pentujen joukossa niin, että pienimpiä taitaa vähän hirvittää. Mutta kaikki se energia on silkkaa elämisen riemua!

Kasper asuu Irinan tarhalla. Siellä sillä riittää leikkikavereita ja hyvä niin, jotta poika pääsee purkamaan vauhdin hurmaansa riittävästi. Kaiken vilkkauden päälle Kasper on hyvin ystävällinen poika: ihmisiä se rakastaa aivan yhtä kovasti kuin juoksemista ja leikkimistäkin. Kasper ei ole mikään valtavan iso pentu ja rakenteeltaan se on muutenkin suhteellisen kevyt, joten poikaa lienee jäävän varsin sporttisen malliseksi ja sopivan keskikokoiseksi pojaksi.

Koska Kasperissa riittää energiaa lähes loputtomasti, tarvitsee poika sellaisen kodin, jossa halutaan panostaa koiran kanssa puuhailuun ja ulkoiluun tunteja päivässä. Kasper ei ole sellainen koira, jolle parin korttelin kiertäminen päivässä riittäisi, vaan poika tarvitsee kodin, jossa ihan aidosti halutaan tarjota vilkkaalle pojalle runsaasti järkevää tekemistä. Eikä olisi huono juttu lainkaan, vaikka vähän koirakoulun kurssejakin olisi suunnitelmissa.  Ketterä Kasper olisi helppo kuvitella liitämään vaikka agilitykentälle! Omasta puolestaan Kasper olisi valmis suuntaamaan Suomeen vaikka heti.

Katso video Kasperista:

Viipurin koirat - Kasper

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.