Ninni

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (10kg 45cm)
Syntymäaika: 07/2011

21.7.2013
Ninnin kuulumisia:

"Ninni on nyt heinäkuussa ollut meillä vuoden ja kuulumisia kertoilen.

Ninnihän tuli meille Vihdistä, jossa oli kotihoidossa. Meillä oli silloin jo perheessä puolisen vuotta aiemmin tullut koira Jiina, ja tytöistä on tullut hyvät kaverit. Ninni on rohkaistunut kovasti ja on sellainen iloinen veitikka. Säikkyy kyllä helposti vieläkin kovempia yllättäviä ääniä ja liikkeitä. Luulen, että se säikkyminen on niin syvällä ytimissä, että ehkei siitä kokonaan pääseekään eroon. Mutta säikähtämisistä palautuu nopeasti ennalleen eikä jää mihinkään piiloihin.

Neitille maistuu ruoka hyvin ja harjaukset, korvien katsomiset yms. sujuu hyvin. Kynnen leikkuu vielä kauhistuttaa hieman. Rokotukset on kunnossa, ja alkuvuodesta on steriloitu molemmat tytöt.

Ninnihän oli ihan pentuna jo tuotu Suomeen, kun siitä oli kuulemma tulossa pelkopurija. Ei kotihoidossa eikä myöskään meillä ole ollut minkäänlaista puremista. Eli siitä on päässyt, jos sitä on joskus ollutkin.

Olemme asuneet taajamassa rivitalossa, mutta nyt heinä-elokuun vaihteessa muutamme ihan maaseudulle. Ostimme omakotitalon, ja riittävästi maatakin on ympärillä, joten iloa piisaa siellä telmiessä.

Naapurin lehmät alkavat varmaan voita lypsää, kun lenkkeillään niiden ohi. On sen verran kova tuo tyttöjen yhteishaukku, ennen kuin tottuvat moisiin elikoihin.

Ninni on ollut terveenä ihan koko ajan ja täydellinen kaunotar kaikin puolin."

8.7.2012
Ninnille löytyi koti!

---

Puolivuotias Ninni etsii rauhallista ja fiksua kotia, jossa on rajat ja rakkautta sekä vanhempi viisas koirakaveri ohjaamassa elon tiellä.

Ninnin kotihoitaja kertoo:
"Ninni pelkää vähän kaikkea ja tarhalla pelko kasvoi niin suureksi, että Ninnistä tuli pelkopurija. Nyt "Nipa" kuitenkin on reipastunut jo siinä määrin että käyttelee hampaitaan ainoastaan syömishommin. Ninni on tottunut hihnaan ja lenkkeilyyn. Autoja se vähän pelkää mutta ihan hienosti ohitustilanteet sujuvat kapeilla hiekkateilläkin.

Sisäsiistiksi opettelu on edelleen käynnissä. Ninni tekee hienosti tarpeensa paperille ja ulkona mieluummin vain lenkkeilee ja leikkii..:) Tämäkin asia alkaa pikku hiljaa kuitenkin sujua niin kuin pitää.

Ninni haluaa välillä jahdata kissoja, ei kuitenkaan ilkeyttään tai rumasti. Toiset koirat ovat alusta asti olleet Ninnille tärkeitä: meillä ekasta illasta saakka paras kaveri on ollut Otto-poika. Ninni nukkuu Oton vieressä, kävelee Oton vieressä, ja on aina siellä missä Ottokin. :)
Tulevassa kodissa olisikin hyvä olla reipas, mutta ei liian villi, koirakaveri.

Ehkäpä Nipalle sopiva olisi rauhallinen aikuinen koti ilman lapsia ja suuria vaihteluita. Se tarvitsee ennen kaikkea rajoja ja rakkautta, ja vaikka koira on arka, niin sitä voi komentaa - se ei mene rikki." 

Ninni on kotihoidossa Vihdissä ja sen arvellaan syntyneen heinäkuussa 2011. Jos luulet että Sinä voisit olla Se ihminen Ninnille, otathan yhteyttä!

Ninniä koskeviin kyselyihin vastaa Noora, p. 040 834 2427 ma-pe 15-17 tai noora.vk (at) suomi24.fi

Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.