Masja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 24 cm, 4 kg)
Syntymäaika: 2011

1.11.2012
"Hei,
Misha viihtyy erittäin hyvin Suomessa ja on aivan ihana reipas tyttönen. Misha on ollut ensimmäisstä päivästä saakka sisäsiisti.

Misha rakastaa olla ulkona kävelemässä ja koirapuistossa leikkimässä muitten koirien kanssa. Misha tulee hyvin toimeen ihmisten sekä koirien kanssa. Tyttö on tuonut niin paljon iloa ja energiaa, eikä parempaa koiraa voisi toivoakkaan."

6.7.2012
Masja adoptoitiin Suomeen.

24.5.2012
Masjassa taitaa olla vähän terrierigeenejä: tyttö on varsinainen hyrrä ja viilettäjä, joka ei montaa sekuntia paikallaan viihdy.

Kooltaan Masja on pieni, mutta mikään kassikoira se ei silti ole: Masja rakastaa pitkiä lenkkejä, ja niitä tyttö tarvitseekin, jotta se saa purettua riittävästi energiaansa. Lenkkeilyn lisäksi Masja tuleekin varmasti kaipaamaan kaikkea mukavaa yhteistä puuhailua ja mielellään vaikka koirakoulussa käymistä, jotta aktiivinen tyttö saa tarpeeksi tekemistä eikä keksi omia kepposiaan.

Iloinen ja vilkas Masja etsii  kotia, jossa koiranilmakin tarkoittaa ulkoilua ja jos sää menee ihan mahdottomaksi, jaksetaan energiselle tytölle tarjota mielekästä puuhailua myös sisätiloissa. Masja on valmis muuttamaan Suomeen heti, kun vauhdikkaalle tytölle sopiva koti on löytynyt.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.