Charlik

Sukupuoli: uros
Koko: mini
Syntymäaika: 6/2011

17.5.2012
Pikkuinen Charlik sai kodin Suomesta.

11.4.2012 
Charlik on luomupoika, luonnon lapsi, joka etsii kotia, jossa saisi jatkaa koirakoulun ala-astetta turvallisin mielin. Charlik, puikulapoika 10 kk on poika parhaassa iässä! Charlik on tuotu Irinalle suoraan kodista. Pojan omistaja huomasi, ettei koira ollutkaan kiva juttu, ja toimitti koirapojan matkoihinsa!

Charlik on tähän asti saanut kasvaa aika lailla kouluttamattomana, mutta Irinalle tultuaan se joutui koirakouluun; jonkinmoinen määrä oppia on pieneen päähän jo tarttunutkin. Charlik on siis luomupoika, luonnon lapsi, joka etsii kotia, jossa saisi jatkaa ala-astetta turvallisin mielin. Charlikista on moneksi; kävelylenkkejä se rakastaa niin kävelyteillä kuin metsissäkin. Ja mikä sen mukavampaa kuin köllötellä ihmisensä kainalossa töllöä tuijotellen!

Charlikilla on rokotusasiat kunnossa, ja poika mielisi omaan kotiin mahdollisimman nopeasti. Tarhalla pieni ei pärjää, ja se onkin tällä hetkellä Irinan kotona odottamassa sitä oikeaa ihmistä. Jos kiinnostuit Charlikista, täytäthän ensin kotiselvityslomakkeen ja vasta sen jälkeen otat yhteyttä koiravaraajaamme?