Wilhelm

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

15.7.2012
Wlhem matkasi Suomeen.

4.6.2012
Wilhelm on vähän ujo poika, mutta ujostelusta huolimatta uteliaisuus kyllä voittaa ja Wilhelm tulee tervehtimään vieraitakin ihmisiä rauhallisesti ja ystävällisesti.

Wilhelm oli majoittautunut erään viipurilaisen kerrostalon pihaan. Poika oli liikuskellut talon pihassa jo useamman päivän, kunnes eräs talon asukas oli muistanut Irinan tarhan olemassaolon ja kuljettanut pojan tarhalle.

Wilhelmiä vielä vähän jännittää tarhan meno ja melske sekä pentutaloon tulevat vieraat ihmiset. Mutta niin paljon poika ei kuitenkaan ujostele, etteikö se tulisi tervehtimään tulijoita. Samalla sen saa napattua syliin, ja siihen poika jää odottamaan hyvin rauhallisesti, vaikka ilme vähän kertookin, että tilanne on pojalle jännittävä.

Wilhelm todennäköisesti reipastuu äkkiä, kunhan se pääsee omaan kotiin totuttelemaan arkisiin asioihin.Reipas koirakaveri uudessa kodissa odottamassa olisi varmasti Wilhelmin mieleen, vaikka mikään välttämättömyys asia ei silti ole.

Wilhelm odottelee matkaa Suomeen vaikka heti, joten ei muuta kuin yhteydenotto koiravaraajiimme, jos pojan paikka voisi löytyä kotoasi.

Katso video Wilhelmistä kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja kesäkuussa 2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.