Jussi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

22.3.2012
Jussin nimi jo enteili, että suomalainen siitä tulee. Kotimaa vaihtuikin, ja Jussista tuli kotikoira.

---

Jussi on hylkäämisestään huolimatta luottavainen ja iloinen pentu. Jussi kaipaa vain kotia, jossa poika saisi elää onnellista koiranelämää seuraavat yli kymmenen vuotta!

26.1.2012
Suloinen Jussi oli jätetty Viipurin torille. Ehkä hylkääjä toivoi, että joku suomalainen turisti huomaisi Jussin ja ottaisi sen mukaansa Suomeen. Sehän ei niin vain kuitenkaan onnistu, ja Jussin onneksi paikalle sattui kuitenkin joku paikallinen ohikulkija, joka osasi kuljettaa pojan Irinan tarhalle turvaan.

Nyt Jussi vain odottaa ja odottaa – joko tänään pentutaloon astuisi se ihminen, joka huomaisi Jussin silkkiset korvat ja suklaasilmät ja veisi pojan mukanaan. Mutta ei – vieläkään se ihminen ei ole tietään tarhalle löytänyt.

Jussin arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Viipurin Jussi voi muuttua vaikka Seinäjoen Jussiksi jo pian, kunhan rokotukset ovat ensin vielä pienen hetken odottaneet voimaantuloaan.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.