Chunga

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 28.5.2012

2.11.2012
Chunga on adoptoitu.

28.8.2012
Chunga on sievä, suloinen ja niin kovin rakastettava pieni tyttönen. Terrieriä löytynee kuitenkin Chungan sukupuusta, joten vauhtiakin löytyy tarvittaessa!

Chunga ja sen sisarukset Chuk, Chip ja Changa näkivät maailman Olgan luona toukokuun lopussa. Pentujen emo Belka oli hylätty aivan viimeisillään mittailemaan Viipurin katuja, mutta onneksi Olga kuuli pienestä yksinäisestä koirarouvasta ja pelasti sen luokseen synnyttämään ja kasvattamaan pennut.

Nyt sisarukset alkavat olla siinä iässä, että omien tassujen koetteleminen maailmalla alkaa olla ajankohtaista. Mitä pikemmin, sen parempi, sillä tarha ei koskaan ole paras paikka pennulle varttua nuoreksi koiraksi. Pentujen emo Belka on hieman jackrusselinterrieriä muistuttava ystävällinen ja rauhallinen tyttö, joten näistäkään vilistäjistä tuskin kasvaa ihan valtavia jättiläisiä, vaikka russelia vähän isommiksi voivatkin venähtää.

Chunga on ilmetty emonsa kaksoisolento. Pentueen ainoana sillä ei ole selvää karkeaa karvaa, vaan sileämpi turkki. Chunga onkin vähän sellainen pentueen prinsessa: siinä missä muut sisarukset ärisevät ja painivat minkä ehtivät, Chunga istahtaa takamukselleen ja taitaa tuumailla, että hurjemmat leikit saavat jäädä muille.

Chungan sukupuussa on hyvin todennäköisesti terrieriä, joten uuden omistajan on oltava sellainen, joka jaksaa tarjota todennäköisesti aktiiviseksi tyttöseksi varttuvalle Chungalle riittävästi terrierimäistä tekemistä. Chunga-tyttö voisi matkustaa Suomeen jo varsin pian eli noin syys-lokakuun vaihteessa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.