Dante

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2011

20.12.2012
Dante sai kodin.

5.10.2012
Dante on ystävällinen ja mukava poika. Ulkonäöltään Dante on ehkä vähän tavanomainen, mutta luonne on pojalla silti täyttä kultaa.

Dante oli asustellut vuoden päivät erään vanhan naisen luona. Vanhus ei kuitenkaan jaksanut enää huolehtia reippaasta nuoresta miehestä, joten naisen sukulaiset kuljettivat Danten Irinan tarhalle.

Dante on ystävällinen ja oikein mukava koirapoika. Se hakeutuu mielellään rapsuteltavaksi ja voisi viettää siinä vaikka koko päivän. Rauhallisesti poika painautuu silittelijäänsä vasten ja katsoo varovasti silmiin: olisiko jo vihdoin Danten aika päästä pois tarhalta?

Dante tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Tarhaoloissa se vaikuttaa rauhalliselta ja hiukan surumieliseltä. Vaikka Dante ei ulkonäöltään ehkä ole se kaikkein erikoisin, on se luonteeltaan ihan napakymppi. Pojan rokotuksetkin ovat jo kunnossa – puuttuu vain nuoren pojan arvoinen koti Suomesta.

Kuvissa Dante näyttää isommalta kuin onkaan: todellisuudessa se on hyvin siro ja varsin pieni poika, n. 45 cm korkea ja painoa max. 15 kg.

Katso video Dantesta:

Viipurin koirat - Dante 1.12.2012

Viipurin koirat - Dante

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.