Teppo

Sukupuoli: uros
Koko: 40 cm (4.11.12, kasvanee vielä)
Syntymäaika: 4/2012

20.12.2012
Teppo muutti Stadiin!

4.11.2012
Teppo-poika on kasvattanut itselleen otsatukan, jota kuka tahansa kulmakunnan kingi voi kadehtia!

Teppo ei ole sitä tehnyt pröystäilläkseen vaan peittääkseen silmiään, ettei tarvitsisi nähdä sellaista, mikä pelottaa. Ja sellaista Teppo on nähnyt tarpeekseen. Teppo kerättiin kirjaimellisesti talteen Viipurin syrjäiseltä kadulta keskeltä roskapönttöjä ja kaikenmaailman jätettä. Teppo luultavimmin oli sinne heitetty muiden roskien mukana. Poika piilotteli aikansa kujalla, jonne myös pienen ruokaravintolan päivän jätteet käytiin kippaamassa. Teppo tuli huomatuksi, kun ravintolan kokkipoika heivasi sinne ruokien jämiä, ja pieni koirapoika häntää varovaisesti heiluttaen lähestyi päivän ateriaansa. Kokkipoika sääli koiran pentua ja toi pennun tarhalle.

Teppo on reipas miehen alku, joka ei muistele menneitä pahalla. Reippaasti se tulee tervehtimään meitä tarhavierailijoita ja nappaa kädestä tarjotut namit. Teppo etsii kotia, joka on valmis panostamaan nuoren, aktiivisen pojan kouluttamiseen. Tepolla virtaa suonissaan venäläisen aristokraattisen veren mukana kenties isokin ripaus terrieriverta tai muuta parrakasta rotuverta. Joten se aikuisena tuskin tyytyy vain sohvalla köllöttelyyn. Jos olet ulkoilmaihminen varustettuna hurtilla huumorilla ja määrätietoisella asenteella, saattaisit olla se ihminen, joka Tepon sydämen sulattaisi.

Nuorikkomme on valmis tutustumaan omaan kotiväkeensä.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.