Rada

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2011

28.9.2012
Rada vietti hetken kotihoidossa ja siirtyi sen jälkeen omaan kotiin.

16.8.2012
Radaa iloisempaa ja eloisampaa koiraa saa etsiä! Rada on täynnä elämäniloa ja energiaa, joten tämän pikkutirppanan seurassa ei tylsää päivää tule.

Rada oli juossut kadulla Olgan naapuria vastaan ja suorastaan loikannut tämän syliin. Rada oli tehnyt selväksi kaipaavansa seuraa, eikä ollut suostunut enää jäämään kadulle. Niinpä tyttö oli kannettu Olgalle, ja kyselyistä huolimatta Radan omistajaa ei ollut löytynyt. Tyttö jäikin Olgan luo odottamaan uutta kotia.

Radaa voisi lempeästi kutsua pikku apinaksi. Jos et huomaa tyttöä, voit olla varma, että kohta kyllä huomaat: Rada hyppää takuulla syliisi, jos muuten ei saa huomiota. Sylissä Rada hyörii ja pyörii onnesta soikeana, saahan se nyt olla keskipisteenä. Rada on tyttö, joka todellakin rakasta seuraa ja ihmisten huomiota!

Olgan luona Rada elää sopuisasti muiden koirien ja kissojen kanssa samassa laumassa. Toiset koirat saavat usein olla Radan leikkiinkutsujen kohteena, ja rauhallisempi koira voi tytön jatkuvaan touhukkuuteen vähän kyllästyäkin. Mutta leikkisien koirakaverien kanssa Rada jaksaa telmiä päivät läpeensä!

Radan uuden omistajan tulee olla valmis aktiiviseen elämään koiran kanssa. Radasta ei sohvaperunaa saa sitten millään, vaikka se pieni koira onkin. Radan kanssa tulee myös varautua siihen, että niin yksinoloa kuin muitakin arkielämän taitoja pitää aluksi harjoitella. Hihnassa kulkeminen on Radalle kuitenkin jo tuttua.

Iloinen Rada voisi muuttaa Suomeen vaikka heti!

Rada on mukana alla olevassa videossa:

Viipurin koirat - Kodittomia koiria Olgan tarhalla 11.8.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.