Margo

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2011

13.4.2012
Margo matkasi omaan kotiin.

---

Terhakka Margo on eläväinen tyttö. Pirteänä kuin partiolainen Margo kipittää katsomaan, kuka kumma nyt saatiin vieraaksi pentutaloon.

29.2.2012
Margo sisaruksineen oli nostettu Irinan syliin suoraan autosta. Ei kuulemma ollut perheellä aikaa etsiä pennuille koteja, ja jos Irina ei niitä olisi ottanut, olisi ne heidän mukaansa jätetty metsään oman onnensa nojaan. Eipä Irinalla ollut sitten muita vaihtoehtoja kuin nostaa pennut jo ennestäänkin kovin täyteen pentutaloon.

Margo on pentulauman ilopilleri ja kaikkien viihdyttäjä. Ketteränä ja sirona tyttönä Margo tuntuu ehtivän joka paikkaan, ja ihan kaikki asiat Margo haluaakin tutkia. Kassi! Mitä siellä on? No ihan takuulla yksi kappale Margo-pentuja, jos erehdyt laskemaan kassin pentutalon lattialle! Jos et, voit olla varma, että se sama kappale Margo-pentuja koittaa kiivetä lahjetta pitkin syliisi ja päästä sitä kautta tutkimaan, että mitä siellä kassissa nyt sitten on.

Margo etsiskelee kotia, jossa aktiivisen pennun kanssa touhuaminen on lähiaikojen suunnitelmalistalla numerona yksi. Margon arvioidaan syntyneen joulukuun alussa 2011, ja tyttö voi kipittää uuteen kotiinsa huhtikuun alussa 2012.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.