Rasse

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 30 cm)
Syntymäaika: 2010

25.4.2012
Onnekas Rasse sai kodin Suomesta.

6.3.2012
Rasse on varsinainen auringonpaiste. Pieni mies on syötävän suloinen, eloisa ja kiva poika, joka odottaa kovasti matkalippua Suomeen. Rasse päätyi Irinalle hoitoon, kun erään äkillisesti menehtyneen naisen lapset ottivat Irinaan yhteyttä ja pyysivät auttamaan kodinetsinnässä pojalle. Koska lapset eivät voineet pitää Rassea, tuotiin se yksintein Irinan luokse. Pientä pitkäturkkista poikaa ei oikein mitenkään voi viedä tarhalle, joten se odottaa uutta kotiaan nyt Irinan kotona hänen omien koirien ja kissojen joukossa.

Rasse reipas nuorimies, joka tarvitsee kodin, jossa olla innostuneita sekä pojan silkkisen turkin hoidosta että muustakin puuhailusta koiran kanssa. Vaikka Rasse on kainalokokoa, on se silti oikea koira, joka tarvitsee päivittäin kunnon lenkkejä, leikkimistä ja muuta yhteistä tekemistä. Vastineeksi Rasse tarjoaa ehtymätöntä iloisuutta, suloisuutta ja ystävällisyyttä - kaikkea suurta pienessä paketissa.

Jos kotisi voisi olla se oikea Rasselle, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Rasse-poika on valmis vaihtamaan kansalaisuutta vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.