Jappe

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2011

26.5.2012
Ihana Jappe sai oman kodin ja muutti Suomeen.

---

Tarhaelämä varsinkin talvella on pienille pennuille rankkaa aikaa: Japenkin toive olisi päästä mahdollisimman pian turvaan pakkaselta ja viimoilta. 

20.1.2012
Jappe-poika oli löytynyt Viipurin keskustasta harhailemassa yksinään. Pojan onneksi joku ystävällinen ohikulkija nappasi sen kainaloonsa ja kuljetti Irinan tarhalle. Siellä Jappe nyt totuttelee elämään muiden pentujen joukossa.

Jappe on iloinen, avoin ja utelias poika, joten mitään esteitä ei pitäisi olla sille, etteikö poika sopeutuisi nopeasti uuteen kotiin. Eikä Jappe aseta mitään ylitsepääsemättömiä vaatimuksia uudelle omistajalleen: tärkeintä on koiria ymmärtävä asenne, riittävästi rakkautta, rajoja, tekemistä ja tarvittavien taitojen opettamista.

Japen arvioidaan syntyneen lokakuun lopussa 2011. Jappe jättäisi mielellään hyvästit Viipurin tuiskuille ja sehän onnistuu, kun ensin joku mukava omistaja on ensin ilmoitellut itsestään yhdistykselle.

Katso video Japesta:

Viipurin koirat - Jappe

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.