Bulik nyk. Bruno

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60 cm, 30 kg)
Syntymäaika: 09/2009

13.5.2012
Bulikin pitkä odotus päättyi viimein. On aika opetella kotikoiran tapoja.

10.6.2010
Veljekset Bulik ja Yulik löytyivät metsästä jäätymästä pahimmilla pakkasilla. Taisi olla veljeksillä mukanaan suojelusenkeli, joka johdatti ne välikäsien kautta Olgan hoiviin. Bulik on vaalea hurmuripoika, jolla on pilke silmäkulmassa ja heiluva häntä. Silkkikarvainen Bulik on kiltti ja herttainen poika, iloinen naistennaurattaja.

Bulik on vielä pentu, mutta kasvanut jo isoksi jössikäksi. Koska Bulikista tulee aikuisena isokokoinen, on poika vaarassa joutua viettämään elämänsä ketjun päässä vahtikoirana Venäjällä. Bulikin olisi hyvä päästä pian omaan kotiin, koska tarhalla pojasta näyttää tulevan pikkuhiljaa varautunut vieraita ihmisiä kohtaan.

2.10.2010
Bulikista on kasvanut iso seurallisempi jössikkä. Poika on edelleen varovaisen ujo, mutta ei enää huuda kuin pistetty sika, kun ihminen lähestyy. Ihan kunnolla tuli tekemään tuttavuutta ja hakemaan rapustuksia. Onneksi Bulik ei ole päälle hyppivää tyyppiä, kun aikamoisen kokoinen pikku-jätti on. Bulik on kastroitu.

25.9.2011
Ihanteellinen koti komealle Bulikille olisi omakotitalo, jonka pihaa saisi vahtia. Vaalealla Bulikilla on uskottava olemus ja mahtava haukku.

Bulik on reipastunut ja rohkaistunut tarhalla asumisesta huolimatta jatkuvasti. Arkailusta ei ole enää juuri mitään tietoa: poika on erittäin elämäniloinen ja letkeä nuorimies, joka suhtautuu iloisesti myös kouluikäisiin lapsiin. Vieraat miehetkään eivät poikaa pelottaneet, vaan häntä heiluen Bulik lähestyi kaikkia ennestään  tuntemattomia vierailijoita. Komea ja isohko jässikkä kaipaisi pian omaan kotiin, jossa voisi vahtia omaa pihaa, pääsisi reippaille metsälenkeille ja ennen kaikkea saisi oman ihmisen, jolle kaikkein tärkeintä olisi tämän pojan hyvinvoinnista huolehtiminen – pientä tapakasvatusta unohtamatta.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.