Chupa

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 33 cm, 7 kg)
Syntymäaika: 2010

6.9.2013
Chupa muutti omaan kotiin Tampereelle!

3.8.2013
Chupa on kotihoidossa Vihdissä.

14.7.2013
Chupa löydettiin yksinään kuljeskelemasta tiellä ja Olgan ystävä korjasi tytön parempaan talteen. Nyt tämä vinkeä pikkukoira odottaa onnensa kääntyvän ja oman kodin löytyvän.

Chupa ei ole koolla pilattu, mutta menoa ja meininkiä tämän tytön kanssa tulee varmasti riittämään. Chupa on energinen ja aktiivinen nuori koira, joka rakastaa leikkimistä. Vieraista ihmisistä Chupa ei ole moksiskaan eikä ujoudesta ole tietoakaan. Tyttö vaikuttaa hyvinkin avoimelta ja luottavaiselta ihmisiä kohtaan. Vaikka Chupa onkin pieni koira, tulee se kuitenkin tarvitsemaan aktiivisen kodin ettei ylimääräinen energia ja turhautuminen purkaudu ei toivottuna-käyttäytymisenä. Ei ole varmasti tiedossa, onko Chupa ollut aiemmin kotikoirana, joten tuleva omistaja varautuu myös opettamaan tytölle hyvät kotikoiran tavat.

Viipurin koirat - Chupa

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Chupan yhteyshenkilönä toimii Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.