Into

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 4/2012

18.4.2013
Into sai kodin Helsingistä!

21.1.2013
Into tahtoo jäädä vähän syrjään muiden nuorten koirien viedessä huomion. Into on kuitenkin hyvin kiltti ja ystävällinen poika, joka ansaitsisi rauhallisen, oman kodin.

Pentuna Into oli hyvin iloinen ja reipas poika. Aikaa on kuitenkin jo kulunut, ja kuukaudet ovat vieneet elämäniloa Into-pojan silmistä. Monia aitauskavereitaan pienempänä ja rauhallisempana poikana Into on jäänyt vähän jalkoihin, ja poika väistääkin mieluummin syrjemmälle kuin kilpailee ihmisten huomiosta, leluista tai ruuasta. Toivomme kovasti, että Into löytäisi oman kodin ennen kuin viimeinenkin elämänilon kipinä hiipuu sen silmistä.

Viipurin koirat - Into 6.4.2013

13.6.2012
Into oli löytynyt tallustelemasta Viipurin keskustasta yksinään. Pennun huomannut nainen oli muistanut kuulleensa Irinan tarhasta, ja pienen selvitystyön jälkeen hän löysi tiensä perille tarhalle. Sinne hän jätti Into-pojan odottelemaan uutta kotia.

Aluksi Intoa vähän ujostutti vieraiden pentujen keskellä, mutta pian Into tottui tarhaelämään ja riehumisleikit muiden pentujen kanssa alkoivat maistua. Ihmisiin Into suhtautuu ystävällisesti ja uteliaasti: pieni häntä vipattaen Into tulee tervehtimään tulijoita, ja pojan ilme muuttuu kovin onnelliseksi, kun kaappaan sen hetkeksi syliini rapsutettavaksi.

Intosta saattaa hyvin löytyä  saksanpaimenkoiran verta, vaikka taattu viipurilainen juhlasekoitus poika onkin. Siksi Into tarvitsee kodin, jossa koiran kanssa ulkoiluun ja muuhun puuhailuun sekä tietysti tapakasvatukseen jaksetaan ja halutaan panostaa.

Inton tarvitsee vielä hetki odotella rokotusten voimaanastumista, mutta jos pojan tuleva koti voisi löytyä luotasi, ole jo yhteydessä koiravaraajiimme!

Katso video Intosta:

Viipurin koirat - Into 20.10.2012

Viipurin koirat - Into

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.