Rombik

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 10/2012

11.7.2013
Rombik sai kodin Espoosta.

11.5.2013
Rombik on seurallinen ja ystävällinen nuorimies. Sylissä köllöttelyä ei Rombikin mielestä taida moni asia voittaa!

Rombik oli löytynyt vaeltelemasta yksinään kadulta. Selvästi Rombikilla on ollut joskus omistaja, sillä niin tuttavallisesti Rombik oli suhtautunut löytäjäänsä. Rombik sai kyydin Olgan tarhalle, mistä käsin pojalle etsitään nyt uutta kotia.

Rombik on arviolta noin puolivuotias viikari. Korkeutta Rombikilla on noin 35 cm, mutta on mahdollista, että poika kasvaa vielä hieman kokoa. Luonteeltaa Rombik on hyvin sydämellinen ja ystävällinen: kuka tahansa vieras kelpaa ilman epäilyksiä rapsuttajaksi, ja syliin pääseminen on Rombikista ihana juttu.

Tällä hetkellä Rombik tulee hienosti toimeen myös toisten urosten kanssa. Rombik on kuitenkin vielä hyvin nuori poika, joten muutokset luonteessa ovat iän myötä mahdollisia.

Kaikkiaan Rombik vaikuttaa hyvin iloiselta, avoimelta ja luottavaiselta pojalta, jolla koko elämä on vielä edessä! Rombik ei vaikuttanut liiemmin räksyttävältä koiralta, joten kerrostaloasuminenkin voisi pojalle käydä. Tärkeintä kuitenkin on, että Rombik löytää omistajan, joka jaksaa panostaa nuoren pojan tapakasvatukseen eikä anna periksi, vaikka yllätyksiä tulisi vastaan. Rombikin rokotukset ovat jo kunnossa, joten poika odottaa vain kutsua Suomeen!

Viipurin koirat - Rombik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.