Pusha

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 6/2012

11/2013
Pusha muutti omaan kotiin Vantaalle.

9.4.2013
Suloinen Pusha on kiltti, pieni tyttö, jota vieraat ihmiset vielä vähän jännittävät.

Pusha tuntuu kovasti tuumivan, että uskaltaako vieraisiin tarhakävijöihin luottaa. Aluksi se pitää meihin selkeää välimatkaa, mutta pienen ajan kuluttua tulee jo nuuhkimaan jalkojamme takaapäin. Silittää se ei meidän kuitenkaan anna.

Kun Olga ottaa Pushan syliin, antaa se meidän kiltisti silitellä, mutta paljon näyttää tyttöä silti jännittävän. Pusha etsiikin kotia, jossa sillä olisi reippaampi koirakaveri näyttämässä mallia, ettei vieraita ihmisiä tarvitse pelätä. Kooltaan Pusha on hyvin pieni, ja perusluonteeltaan se vaikuttaa olevan varsin rauhallinen.

Viipurin koirat - Pusha

12.3.2013
Pusha oli elänyt lapsiperheessä, mutta perheen vanhemmat totesivat, etteivät jaksakaan enää huolehtia nuoresta koirasta. Pushan onneksi se ei kuitenkaan joutunut kadulle, vaan pääsi Olgan hoiviin etsimään uutta, entistä paljon parempaa kotia.

Pusha on osoittautunut ystävälliseksi tytöksi. Se tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, ja kissojen kanssa elämiseen Pusha on myös ehtinyt tottua.

Pusha kaipailee jo kovasti omaan kotiin. Uuden omistajan tulee ymmärtää, että Pusha on vielä melkein pentu, joka tulee tarvitsemaan todennäköisesti moneenkin asiaan totuttamista ja tietysti hyvien käytöstapojen opettelua. Pusha on pieni koira, mutta ihan samanlaista touhuamista ja kasvatusta se tulee tarvitsemaan kuin isommatkin koirat.

Jos uskot olevasi pienen ja suloisen Pushan arvoinen, odottelee Pusha vain yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.