Mischa

Sukupuoli: uros
Koko: n. 65 cm
Syntymäaika: 2010

10.10.2013
Mischa sai jäädä kotihoitopaikkaansa pysyvästi.

29.10.2012
Kuten Mischan ihanista kotihoitokuvista näkee, pojalla riittää tekemistä mutta välillä on myös hyvä rentoutua ja levätä. Mischa on tutustunut tyttökoiriin ja tulee hyvin toimeen hoitokodin topakan kissankin kanssa. Sisällä yksinoloa poika sen sijaan vielä harjoittelee. Mischasta on mukava touhuta pihalla, valitettavasti poika pitää myös omasta äänestään ja pitää tärkeänä tehtävänään ilmoittaa ohikulkijoista. Mischa on välillä vähän säikky uusien ihmisten kanssa, mutta leppyy nopeasti herkun avulla ja on valmis nauttimaan hellyydestä. Kotihoitaja tiivistää pojan luonteen seuraavasti "Kiva, hauska ja vähän ehkä yksinkertainen kaveri kaiken kaikkiaan. Kaikki taidot, jotka puuttuvat, näyttävät olevan opittavissa, fiksu ja älykäs." Tähän poikaan voit tutustua Ruotsinpyhtäällä.

16.10.2012
Mischa on kiltti, noin kahden vuoden ikäinen nöyrä poika, joka silmin ja sormin nähden rakastaa tulla silitetyksi, paijatuksi, mutta on kauhuissaan isossa koiralaumassa.

Tarhalla käy kuhina, iloinen häntien vispaus ja ravan roiske! On juuri satanut ja maa on märkä ja rapainen. Menemme morjestamaan koiraystäviämme. Nopealla silmäyksellä lähes kaikki tutut koirat ovat tarhalla, ja jokunen uusi. Keskiaitauksen nurkassa on koirankoppi ja sieltä kurkistaa pelästynyt silmäpari. Lähestyn varovasti koppia. Saan hätyytellä muita koiria kauemmaksi, että ”silmäpari” uskaltaisi ottaa namin kädestäni.

Irinalta kuulemme, että Mischaksi nimetty koira on löytynyt hylättynä metsästä. Sillä on pitkä, vähän takuttunut collie- tai schäferimäinen karva ja korvien alla takkutupsut. Syvältä sen silmistä pilkistää luottamus, vaikka sen jatkossa varmasti joutuukin sieltä houkuttelemaan esiin. Mischa on harhaillut metsässä ilmeisimmin jo tovin, kaivellut ruokia lähialueiden roskiksista ja piilotellut muilta koirilta. Samaa se joutuu tekemään tarhalla: piilottelemaan, sillä erolla, että tarhalla se ei uskalla ruokailla ollenkaan. Ilmeisesti koko, ja kauneus kenties - saa toiset koirat ajamaan sen takaisin koppiin heti, kun se lähestyy ruokakuppia.

Mischa on kiltti, noin kahden vuoden ikäinen nöyrä poika, joka silmin ja sormin nähden rakastaa tulla silitetyksi, paijatuksi, mutta on kauhuissaan isossa koiralaumassa. Näin ollen etsimme pojalle nopealla aikataululla hoitajaa, jonka turvaan poika voisi muuttaa etsimään sitä omaa pysyvää kotia, josta ovi ei aukea lähimetsään, eikä muuhunkaan turvattomaan ja yksinäiseen paikkaan!

Katso video Mischasta:

Viipurin koirat - Misha