Pikku-Hukka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

2.5.2013
Pikku-Hukka adoptoitiin Poriin.

13.4.2013
Pikku-Hukka selvisi onneksi pahimmista pakkasista. Pikkuinen on kasvanut ja reipastunut, ja se on nyt mutkattoman iloinen ja tasapainoisen oloinen pentu.

Viipurin koirat - Pikku-Hukka

3.3.2013
Kaksi pientä silmää tuijottaa minua herkeämättä. Susihukkanen istuu pentuhäkin reunalla, verkon kuvio kylkeen painautuneena, harmaat karvat auringon valossa kiillellen.

On noin −17 astetta pakkasta, ja koirapoikaa paleltaa. Se liikuttelee itseään niin, että anturat vuorotassuin nousevat kylmältä alustalta. Pikkunen keho tärisee kylmästä. Nostan Pikku-Hukan syliini. Se painaa päänsä rintaani, sulkee silmät ja on niin hiljaa, että en tiedä, muistaako se hengittää. Surulla ei ole määrää, kun joudun laskemaan sen takaisin kylmään maahan ja miettimään, pärjääkö se seuraavaan kertaan, selviääkö se kylmästä.

Pikku-Hukka on herkkä pieni mies, joka etsii kotia tositarkoituksella. Vaikka se on pienistä melkein pienin, se kasvaa ja sen myötä tulevat kaikenlaiset iän tuomat metkut ja kepposet. Pikkuhukkasen tulevan omistajan on ymmärrettävä, että koiranpentu on sen eliniän mittainen projekti, niin iloineen kuin suruineen eikä sitä missään olosuhteissa saa enää hylätä. Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja selviämään siitä, voi Pikku-Hukka huristella kotiisi päiviesi iloksi. Pieni koirapoika on valmis matkaamaan kuitenkin vasta rokotusten voimaan astuttua, huhtikuun puolessa välissä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.