Luke

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 9/2017

29.8.2018
Luke on varttunut upeaksi parrakkaaksi nuorukaiseksi, jolla on tällä hetkellä sikaripunkin vuoksi pieniä kauneusvirheitä.

Luke toivoo kotia, jossa sen ravitsemukseen ja muuhun hyvinvointiin kiinnitetään huomiota, jotta sikaripunkki saa häädön.

Viipurin koirat - Luke 16.8.2018

1.1.2018
Luke on iloinen, reipas ja ihmisrakas pentu, joka saapui Irinan tarhalle yhdessä siskonsa kanssa. Luke odottaa innoissaan milloin kutsu omaan kotiin käy!

Pentuaitauksesta ei vauhtia puutu, kun toistakymmentä iloista ja häntäänsä heiluttavaa natiaista kirmaa jalkoihin. Luke tulee ensimmäisten joukossa moikkaamaan tarhavieraita, mutta antaa tilaa myös muille pennuille eikä vaadi kaikkea huomiota itselleen. Vieraan rapsutukset ovat ihania Lukesta eikä se tiedä miten päin olisi. Sylissä poikaa vielä jännittää, sillä tuskin sitä on ainakaan liikaa sylitelty tähänastisessa elämässään. Asia kuitenkin korjaantunee sillä, että pojalle löytyisi Suomesta jostain rakastava ja huolehtiva syli. 

Tarhalla Luke on reipas poika, mutta on selvää, että muutto tutusta ympäristöstä vieraaseen ympäristöön on jännittävä tilanne. Ottaa oman aikansa, kun Luke tutustuu uusiin kulmiinsa. Vastaan tulee takuulla kaikkea jännittävää ja pelottavaa, ja tulevalta omistajalta on löydyttävä halua panostaa Luken sopeuttamiseen. Luke ei tiedä kotikoiran tavoista mitään, sillä voihan olla ettei sillä koskaan edes ole ollut kunnollista kotia. Niin tai näin, ihmisrakas Luke on niin valmis omaan kotiin kuin olla ja voi, kunpa sellainen ilmoittautuisi jostain ja pian!

Luke on sisaruksista se, jolle on jaettu vain muutama hassu partahaiven, sillä sisko Lulu keräsi partakarvat Lukenkin puolesta.

Viipurin koirat - Luke 13.3.2018

Viipurin koirat - Luke 30.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus