Beth

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

11.1.2020
Lyhytkarvainen Beth palelee tarhalla. Beth on varovainen tyttö, joka etsii koirakaverellista kotia tai hoitopaikkaa.

Beth pääsi harjoittelemaan hihnakävelyä ja tutustumaan tarhan ulkopuoliseen ympäristöön. Olihan se hihna jännittävä asia ja alkuun Beth oli kovin peloissaan, mutta pikkuhiljaa senkin häntä alkoi ujosti heilua ja mielenkiinto herätä. Bethin paikka ei ole tarhalla ja sen pitäisi päästä pian pois kotioloihin reipastumaan ennen kuin se muuttuu vielä varovaisemmaksi.

Viipurin koirat - Beth 9.1.2020

6.12.2019
Beth testattiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), Mycoplasma haemocanisHepatozoon canis ja leishmanioosi.

9.11.2019
Kiiltävän mustalla turkki varustettu Beth on kaunis ja iloinen pentu. Se on ihmisrakas ja eloisa tyttö, joka haaveilee omasta kodista ennen pahimpia pakkasia.

Kolme kaunista sisarusta, Beth, Brenda ja Blanka, päätyivät Irinan tarhalle syksyllä. Mustat siskokset Beth ja Brenda on reippaita ja ihmisrakkaita, ja valkoinen Blanka taas on vähän varovaisempi. Yhtä kaikki, koko kolmikko on perusluonteeltaan iloisia ja eläväisiä pentuja, joilla on tarhaolosuhteita ajatellen harmillisen ohut turkki. Siksi toivomme kovasti, että tytöt pääsisivät Suomeen ennen kovien pakkasten alkamista.

Beth ei taida olla mikään prinsessa, vaan enemmän sellainen supermimmi, joka menee eikä meinaa. Se temmeltää pentuaitauksessa sellaista vauhtia, että menoa ei voi katsoa naurahtamatta. Välillä Beth tulee hyppimään vasten ja hakemaan rapsutuksia, ja sitten pian taas se aloittaa leikit kavereiden kanssa. Beth vaikuttaa siis varsin mutkattomalta ja reippaalta tytöltä.

Sylissä nököttäminen kuvaamisen ajan oli Bethistä vähän jännittävää, mutta siitä huolimatta se sopeutui tilanteeseen kiltisti. Kun tassut tavoittivat taas maan, palasi Beth hyppimään vasten ja hakemaan lisää huomiota, eli taisi se sylissä oleminen kuitenkin olla enemmän mukavaa kuin pelottavaa.

Bethistä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Beth kaipaa sellaista kotia, jossa halutaan tarjota koiralle niin perustaitojen opettamista kuin paljon kainalossa köllöttelyäkin - monipuolista liikuntaa unohtamatta. Uuden omistajan tulee ymmärtää se, että alkuaika tarhalla kasvaneen pennun kanssa voi tuntua työläältä, onhan sillä niin valtavan paljon uutta opeteltavana. Se ei ymmärrä hihnassa kävelemisen lainalaisuuksista, se ei tiedä, että tarpeet olisi suotavaa tehdä ulos, eikä se voi ymmärtää, miksi se jätetään yksin. Kaikki nämä kuitenkin alkavat sujua, kunhan niiden kouluttamiseen hieman paneudutaan ja ennen kaikkea osataan antaa pennulle aikaa sisäistää se kaikki uusi ja ihmeellinen, mihin se uudessa kodissa ja ympäristössä törmää.

Viipurin koirat - Beth 22.9. & 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.