Dexter

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

15.3.2016
Dexter ei valitettavasti selviytynyt.

5.2.2016
Pentukasan keskeltä tuikkii varovainen silmäpari. Dexter on vasta hiljattain joutunut tarhalle ja tutkailee vielä ihmetellen maailmaa sylissä tönöttäen.

Suloisen pentukolmikon, Dexterin, Debran ja Devinan, alkuvuosi ei alkanut ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä ne joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Nyt ne asustavat Irinan tarhalla ja kilpailevat muiden pentujen kanssa siitä kaikkein arvokkaimmasta palkinnosta: omasta kodista. Kunpa oikea ihminen sattuisi kohdalle ja matka turvalliseen omaan kotiin pääsisi alkamaan mahdollisimman pian!

Vieraiden hääriessä pentutalossa ei Dexteristä näy vilaustakaan. Kurkkaus sisälle koppiin paljastaa kuitenkin, että pehmustin suojissa pitää majaa hauskannäköinen kolmikko tiiviisti toisiinsa painautuneina. Pikku poika nousee kevyesti syliin ja jää siihen rauhallisena vaikkakin hämmästyneenä ihmettelemään. Dexter tuntuu kovasti tuumivan, mitä ihmettä sen ympärillä tapahtuu ja milläs asialla sitä oikein ollaan. Pienestä jännityksestä huolimatta se antaa nätisti käsitellä itseään. Rapsuttaakin saa ja maistuva märkäruoka se vasta herkkua onkin! Päästessään takaisin maahan, vilkaisee poika muutaman kerran ympärilleen ja kömpii takaisin lämpöiseen koppiin.

Dexter kaipaisi pian jo omaan kotiin, missä oltaisiin valmiita tarjoamaan sille aikaa ja kärsivällisyyttä matkalla hienoksi kotikoiraksi. Monet asiat ovat sille varmasti vielä uusia ja jännittäviä, mutta omistajan reippaalla ja kannustavalla asenteella tämäkin poika tallaa katuja vielä jonain päivänä häntä iloisesti heiluen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.