Fredi

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

12.2.2018
Iloinen Fredi pääsi kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

20.1.2018
Fredi on ihmisrakas ja iloinen poika, joka pelastettiin vain päivän ikäisenä kadulta. Se haluaisi jo pian päästä tutustumaan maailmaan ja tietysti omaan kotiin!

Fredi ja Foka ovat veljekset, joille meinasi käydä todella huonosti. Ne syntyivät kadulle, ja niiden emo jäi auton alle ja kuoli pentujen ollessa vain vuorokauden ikäisiä. Onneksi pennut löydettiin ja ne toimitettiin saman tien Olgan hoiviin. Olga on ruokkinut ja hoivannut pentuja tiiviisti, jotta niistä on kehittynyt vahvoja ja iloisia temmeltäjiä. Veljekset ovat saaneet kasvaa koira- ja kissalauman keskellä ja tottua ihmisten kanssa elämiseen, vaikkei emoa olekaan ollut näyttämässä niille mallia.

Fredi on veljeksistä reippaampi. Se tulee iloisesti tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin ja jää mieluusti nauttimaan huomiosta ja rapsutuksista. Toki Fredistäkin huomaa, että Olga on sille vielä sen elämän keskipiste, mutta silti se tulee pentumaisen uteliaasti hakemaan huomiota ihan kaikilta.

Fredi on kasvanut koko tähän astisen elämänsä Olgan kotona ja tarhalla, joten sillä ei ole oikein käsitystä sen ulkopuolisesta maailmasta. Siksi onkin hyvin mahdollista, että sitä jännittää aluksi kovastikin uudet asiat ja tilanteet. Fredi etsiikin kotia, jossa sillä olisi koirakaveri antamassa tukea ja pitkäjänteinen omistaja, joka rauhallisesti haluaa opastaa Frediä maailmaan tutustumisessa.

Fredistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se tulee takuulla kaipaamaan reipasta liikuntaa, arkista aktivointia ja paljon yhdessä olemista, jotta sen elämästä muodostuisi onnellinen ja koiramainen. Hetken mielijohteesta ei Fredille pidä kotia tarjota, mutta jos olet harkinnut pitkään ja huolella, ja olet varma, etteivät nuoren pojan kolttoset ja kouluttamiseen menevä aika sinua kauhistuta, odottaa Fredi hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.