Valpuri

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 10/2014

28.7.2015
Kostea nenänpää nuuhkii kasvoja ja häntä heiluu iloisena. Valpuri on reipastunut valtavasti ja hyppelehtii iloisena ympärillä hakien rapsutuksia!

Valpuri ujosteli pitkään eikä kunnolla uskaltautunut tulemaan aina kosketusetäisyydelle. Nyt tyttö on kuitenkin huomannut, että ihmisten kanssa kannattaa kaveerata: namipalvelu pelaa hyvin ja rapsutukset ovat sittenkin ihan mahtava juttu!

Elo muiden koirien kanssa näyttäisi sujuvan Valpurilta sopuisasti eikä tyttö lähde mukaan turhiin riekkujaisiin. Valpuri on sievä ja siro tyttö, joka haluaisi jo kovasti päästä kokeilemaan miltä elämä rakastettuna perheenjäsenenä tuntuu.

23.2.2015
Omaan kotiin haluavat: oikea korva ylös! Valpurin kanta on selvä: täältä tullaan.

Valpuri joutui Irinan tarhalle alkuvuodesta. Miksi joku tämän kauniin koiranpennun hylkäsi, sitä emme tiedä. Nyt Valpuri haluaa kuitenkin omaan kotiin: sellaiseen, mistä sitä ei koskaan enää hylätä!

Tällä haavaa Valpuri nauttii ihmisistä pidättyvän kiinnostuneesti, mieluiten yhdestä kerrallaan: suurempi joukko vierailijoita sen aitauksessa saa sen hakeutumaan kopin turvaan, muttei kuitenkaan kokonaan - täytyyhän seurata, josko heidän tulostaan seuraisi jotain mukavaakin. 

Muiden pentujen kanssa Valpuri on iloinen ja leikkisä. Jos sen suonissa virtaa laikan verta, kuten ulkonäön perusteella näyttäisi, niin lempipuuhia olisivat lenkit metsässä riistan polkuja seuraten. Kodin ja ympäristön normaalit asiat sen sijaan saattavat herättää suurta ihmetystä, joten niihin totutteluun on syytä varata aikaa. Valpurista kasvanee keskikokoinen, virtaviivainen ja sopusuhtainen koira.

Jos olet varma, ettei vauhtisi hyydy aktiivisen ja iloisen Valpurin tahdissa, eikä intosi koiran kanssa puuhailuun sammu useammassakaan vuodessa, odottaa Valpuri hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.