Noma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 3/2017

15.8.2017
Kiltti ja iloinen Noma odottaa Irinan tarhalla toiveikkaana matkalippua omaan kotiin. Noma on reipas ja ihana tyttö - toivottavasti sen odotus palkitaan pian!

Suloinen Noma kiertelee innoissaan ihmisten jaloissa häntä huiskuen. Muutama iloloikka tuohoon suuntaan, sitten taas tänne ja yhdet pusut pian tuonne. Noma rakastaa ihmisiä, odottaisipa sitä valoisa ja onnellinen tulevaisuus Suomessa. Sylissä Noma antaa kauniisti käsitellä itseään eikä ole moksiskaan kun vieraat ihmiset kopeloivat sen päästä varpaisiin. Ihmisten lähdettyä jää Noma hiljaisena istuskelemaan ja katselemaan aidan taakse loittonevia selkiä. Toivottavasti pian koittaisi päivä, jolloin pieni Noma saa jättää hyvästit ankealle tarhalle.

Kasvaakseen tasapainoiseksi ja onnelliseksi koiraksi Noma toivoisi löytävänsä kunnollisen ja sitoutuneen omistajan, joka on valmis panostamaan tytön sopeuttamiseen ja tapakasvatukseen. Kärsivällisyys, ajan antaminen ja luottamuksen kasvattaminen ovat erityisen tärkeitä asioita alkuaikoina, jokainen edistyy ja rohkaistuu omaan tahtiinsa. Tärkeää on myös muistaa huolehtia peruskoulutuksesta sekä riittävästä liikunnasta. Noma ei halua jäädä tarhalle odottamaan talvea vaan löytää nopeasti tiensä omaan, rakastavaan kotiin!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.