Nemo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60-65 cm)
Syntymäaika: 1/2017

15.8.2019
Hurlumhei ja huhheijakkaa, tämä poika ei jää huomaamatta! Nemo rakastaa ihmisiä ja näyttää sen koko suurella sydämellään.

Nemo on asunut jo yli vuoden Irinan tarhalla. Sen mieli ei ole siitä yhtään onneksi lannistunut, vaan se on edelleen aivan yhtä sydämellinen ja sosiaalinen poika kuin tullessaankin. Se todellakin rakastaa kaikki ihmisiä ja haluaisi mieluiten olla kainalossa rapsuteltavana. Tarhaoloissa siihen on valitettavan harvoin mahdollisuuksia, ja samaan aikaan on aina monta muutakin koiraa samaan kainaloon änkeämässä.

Nemo asuu aitauksessa, jossa on useita muita koiria samassa, niin uroksia kuin narttujakin. Nemo ei jää kakkoseksi, jos kilpailua syntyy esimerkiksi nameista. Varmuuden vuoksi Nemo etsiikin kotia, jossa ei olisi toista poikakoiraa. Kiva tyttökoira olisi sen sijaan Nemon mielestä varmasti kiva leikkikaveri.

Mutta jossain on oltava koti, jossa olisi juuri tällaisen ihanan ison pojan mentävä aukko. Eikö niin? Jos se voi olla sinun luonasi, toivoo Nemo kovasti, että hakemus lähtisi matkaan jo pian.

4.6.2019
Nemolta testatut anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja babesioosi olivat negatiivisia.

Nemolla todettiin Dirofilaria repens -tartunta, jota vastaan se aloitti Advocate-lääkityksen.

10.9.2018
Tätä Nemoa ei tarvitse etsiä. Se löytää kyllä ihmiset, hajoaa onnesta atomeiksi ja suukottaa kaikki vieraat märiksi. Nemo - omaa ihmistä etsimässä.

Nemo saapui Irinan tarhalle loppuvuodesta siskonsa Nemin kanssa. Sisarukset olivat kuin kaksi mustaa välähdystä tullessaan. Ihmiset nähdessään ne kokivat aina mahdottoman hepulipurkauksen ja sinkoilivat ja pomppivat ympäri aitausta sellaisella vauhdilla, ettei kameralla saati kuvaajalla ollut toivoakaan pysyä niiden perässä.

Vaikka Nemo on asunut jo pitkään tarhalla, pääsee se harmillisesti vasta nyt aloittamaan oman kodin etsinnän. Tarhalla tapahtuu jatkuvasti, kodittomien tarhalle saapuvien uusien koirien virta ei katkea ja joskus voi käydä niin, että joku onneton vain unohtuu kaiken homman keskellä. Niin kävi Nemolle. Mutta nyt on Nemon hetki. Toivottavasti poika onnistuisi vielä löytämään itselleen yhtä iloisen, sydämellisen ja aktiivisen omistajan kuin se itse on.

Vaikka nuoressa Nemossa riittää vauhtia eikä energiaa pääse purkamaan mihinkään, ei turhautuneisuus näy ainakaan hankalissa väleissä aitauskavereiden kanssa. Sosiaalinen Nemo onkin vaikuttanut aina muiden koirien kanssa hyvin juttuun tulevalta ja sopuisalta kaverilta. Nemo on äärimmäisen ihmisrakas poika, joka ei pelkää antautua myöskään vieraan miehen syleiltäväksi vaan rakastaa kaikkia täydestä sydämestään! Kun aitauksessa on valmis viettämään aikaa, malttaa Nemokin rauhoittua ja käydä nätisti makuulleen. Poikaan ei kuitenkaan tarvitse kuin vilkaista niin häntä alkaa jo vipattamaan ja tassut hivuttautua kohti ihmistä. Hassu poika.

Nemo ei ole varttunut pikkupennusta asti tarhalla, joten reipas poika onkin päässyt näkemään ja kokemaan vähän muutakin maailmaa. Koska emme tiedä millaista elämää Nemo on elänyt ennen tarhalle joutumistaan, täytyy tulevan kodin olla valmis opettamaan Nemolle kotikoiran taitoja ja hyviä käytöstapoja. Nemo etsii aktiivista kotia, jossa riittää aikaa nuoren ja energisen koiran kanssa liikkumiseen. Sohvaperunointi ei todellakaan ole tämän pojan juttu. Reippaasta Nemosta voisi olla myös monenlaiseen asuinympäristöön ja perheeseen. Tämä kaveri tulee takuuvarmasti antamaan kaikkensa tulevalle ihmiselleen, mutta löytyyhän jostain ihminen joka haluaa antaa kaikkensa Nemolle..?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.