Pöpi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2019

8.11.2019
Iloinen Pöpi jatkaa oman kodin etsintää hoitopaikasta käsin. Pöpi on tavattavissa Kuopiossa.

Pöpin yhteyshenkilönä toimii Ayla.

30.10.2019
Pöpin babesioositesti oli imidocarb-kuurin jälkeen negatiivinen ja Pöpi palaa etsimään kotia.

Pöpin tulevan kodin on sitouduttava suojaamaan se punkeilta aina punkkikaudella sen koko loppuelämän ajan.

Viipurin koirat - Pöpi 22.9.2019

1.10.2019
Pöpiltä testatut anaplasmoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), Dirofilaria repens ja Bartonella spp. olivat negatiivisia. 

Pöpin babesioositesti oli positiivinen.

26.9.2019
Viipurin Koirat testautti Pöpin rabiesvasta-ainetasot Suomeen pääsyn toivossa ja sen arvot ylittivät tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

4.9.2019
Tämä tyttö on ihan pöpi. Ja Pöpiksi se jää. Iloinen, ystävällinen ja vikkelä Pöpi toivoo, ettei sen tarvitsisi jäädä syksyn sateisiin vaan matka omaan kotiin alkaisi pian.

Pepi ja Pöpi. Siinä vasta ihana kaksikko. Sisarusten elämän alkutaival on hämärän peitossa eikä tiedossa ole kuinka monen ja millaisen mutkan kautta ne ovat Irinan luokse päätyneet. Pöpi jakaa saman aitauksen veljensä ja monen muun pennun kanssa. Ne ovat vasta vähän aikaa sitten siirtyneet Irinan kotipihan aitauksesta tarhalle, ja uusi ympäristö satoine koirineen hiukan hämmentää. Pöpi on silti iloisena vieraita vastassa eikä ihmisrakasta ja nättiä tyttöä voi olla huomaamatta. Varsinkaan, kun sylistä laskeuduttuaan Pöpi saa kunnon hepulin ja ryntäilee edes takaisin ympäri aitausta viilettäen joka kerta kyykkyyn laskeutuneen ihmisen syliin. Sylissä oleminen on Pöpille tuttua puuhaa ja siihen tyttö rentoutuu tyytyväisenä. Pöpi vaikuttaa sosiaaliselta ja kivalta pennulta, joka tulee hyvin toimeen aitauskavereidensa kanssa. Kunpa onni potkaisisi Pöpiä ja se löytäisi pian oman kodin.

Vaikka sisarusten menneisyys on tuntematon, ovat ne hyvin ihmisrakkaita ja melko reippaita tapauksia. Onkin hyvin luultavaa, että jonkinnäköinen tausta ihmisten parissa elämisestä löytyy, mutta sen tarkempaa tietoa tulemme tuskin koskaan saamaan. Paikalliset vapaaehtoiset ovat antaneet sisaruksille vähän esimakua hihnassa kävelemisestä eikä pieni päiväkävely näyttänyt sujuvan yhtään hullummin. Tulevan omistajan täytyy kuitenkin ymmärtää, että Pöpi tulee varmasti tarvitsemaan kärsivällistä opastusta monien eri taitojen harjoittelussa. 

Pöpi on melko siro, joten siitä ei kasva aikuisena mitään jättiä. Siro keskikokoinen vaikuttaa tällä hetkellä hyvältä veikkaukselta.

Viipurin koirat - Pöpi 25.8.2019

Viipurin koirat - Pepi ja Pöpi hihnakävelyllä 25.8.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.