Riika

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

17.11.2015
Riika muutti omaan kotiin.

17.10.2015
Riika pääsi reipastumaan ja opettelemaan kotikoiran taitoja Nummelaan.

10.7.2015
Kopista katselee totinen silmäpari: Riikaa kovasti kiinnostaisi tutustua, mutta vielä se ei oikein tohdi itse meitä lähestyä.

Riika ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Riikan sisarukset ovat RoniReneRemuRicoRositaRiannaRheaRosaRania ja Rina.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja pentuja, ja Riika kuuluu porukassa keskikastiin. Se ei piiloudu tai pakene kopin peränurkkaan, mutta ujosti katselee meitä kuitenkin kopin ovelta. Hyvin kiltisti Riika antaa nostaa syliin, kun on kuvaamisen aika. Tilanne on siitä kovin jännittävä, mutta rauhallisesti Riika silti pysyy sylissä poseeraamassa.

Riika on kaunis ja persoonallinen raitakuono. Se on kuitenkin sen verran ujo ja varovainen tyttö, että se toivoo löytävänsä pitkäjänteisen ja ujoja koiria ymmärtävän omistajan. Reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi varmasti iso plussa: toisen tassunjäljissä tepastelemalla olisi Riikasta varmasti turvallista tutustua uusiin asioihin ja paikkoihin.

Riikasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se tulee kaipaamaan sitä kaikkea, mitä jokainen koira kaipaa: mielekästä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, reippaita seikkailuja lähimetsissä ja kaduilla, kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen tutustumista. Sitä ennen se kaipaa kuitenkin rauhallista totuttelemista arkiseen elämään ja uusiin ympäristöihin, jotta Riikaa pääsee huomaamaan, ettei tässä maailmassa olekaan niin kauheasti asioita, joita tarvitsee jännittää. 

Viipurin koirat - Riika 15.8.2015

Viipurin koirat - Riika 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.