Mese ja Lego

SUOMESSA
Mese, narttu, synt. 1/2014 (sterilisoitu)
Lego, uros, synt. 4/2014 (kastroitu)
Molemmat alle 30 cm

6.8.2015
Pikku ystävykset muuttivat yhteiseen kotiin.

27.7.2015
Iloiset vipeltäjät Mese ja Lego ovat reipastuneet hoitopaikassa kovasti! Treffit voi sopia hoitopaikkaan Vihtiin. 

Jos oikein hyvät kodit löytyvät, voivat kaverukset muuttaa myös eri koteihin. Enää uudet asiat ja ihmiset eivät jännitä tätä parivaljakkoa juurikaan ja nämä suloiset pikkukoirat ovatkin elämäniloisia menijöitä. Toki yhteinen koti on edelleen se suurin haave, mutta ei enää välttämättömyys. Meseä ja Legoa pääsee tapaamaan Vihdissä. Mese on harmaa ja ensimmäisessä kuvassa oikealla. Lego on rusehtava ja ensimmäisessä kuvassa vasemmalla.

Lego on näistä kahdesta rauhallisempi ja harkitsevaisempi koira. Se on vieraiden kanssa myös rohkeampi. Mese suorastaan palvoo omistajaansa ja on huomiosta jopa hieman mustasukkainen ja aina tunkemassa väliin. Kummatkin koirat viihtyvät sylissä.

10.6.2015
Keväällä Irina sai kuulla eräästä vanhasta mummosta, jonka luona asui liuta koiria. Mummo ei kuitenkaan kyennyt huolehtimaan eläimistään, ja osa koirista oli jäänyt hyvin huonolle hoidolle. Koirat korjattiin parempaan talteen, ja viimeisimpien joukossa tarhalle saapuivat pölyhuiskukaverukset Mese ja Lego.

Suurin osa Irinan tarhan yli parista sadasta koirasta on keskikokoisia tai sitä isompia. Niinpä alkujärkytys Meselle ja Legolle olikin kova, kun ne joutuivat meluisalle ja isolle koiratarhalle. Mese ja Lego pääsivät pentujen aitaukseen, mutta olivat silti kovin peloissaan. Ei mennyt kauaakaan, kun pikkuiset pakattiin autoon ja ne matkustivat Suomeen hoitopaikkaan.

Mese ja Lego ovat hoitopaikassaan iloisia ja ihmisrakkaita kaveruksia. Maailmassa on niille vielä paljon uusia ja jännittäviä asioita, joten niille haetaan kotia mieluiten rauhalliselta seudulta, kärsivällisen ihmisen luota. Ihan pienten lasten perheeseen kaveruksia ei luovuteta. Kerrostaloasuminenkaan ei ole poissuljettu. Hoitopaikan kissojen kanssa Mese ja Lego tulevat hyvin juttuun. 

Mese on sterilisoitu ja Lego on kastroitu. Niiden hoitopaikka sijaitsee Vihdissä.

Mese ja Lego ovat kokeneet yhdessä paljon. Nyt viimein kun niidenkin onni kääntyi, emme tohdi enää niitä erotta. Mikäli kaipaat elämääsi pientä säpinää ja iloa, et yhden, vaan peräti kahden hulvattoman pikkukoiran verran, olet löytänyt etsimäsi! 

Mesen ja Legon kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.