Repo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

22.3.2015
Repolla on koti!

27.2.2015
Repo on suloinen kuin pieni ketunpoikanen. Sen katse on niin pysäyttävä, että pientä poikaa ei vain voi olla kaappaamatta syliin halailtavaksi!

Repo asuu Irinan tarhalla, parikymmenpäisessä pentulaumassa. Repoa ei voi olla huomaamatta pentulaumassa: vaaleat silmät, jättimäiset korvat ja vähän pörröinen turkki ovat takuuvarmat katseennaulitsijat. Repo katseleekin meitä hyvin tutkivasti. Olemmeko varmasti pienen pennun luottamuksen arvoisia?

Pienen tuumimisen jälkeen Repo toteaa meidät kelpo porukaksi, ja sen jälkeen poika seuraa touhujamme kiinnostuneena. Mikään huomionhakija Repo ei silti silloinkaan ole. Uteliaasti se kulkee perässämme, mutta silitysetäisyydelle eksyy vain silloin tällöin.

Repo antaa hyvin kiltisti nostaa syliin ja taitaa se myös nauttia siitä pienestä hetkestä jakamatonta ihmisten huomiota. Kovin totinen on silti pojan ilme, mutta ihmekös tuo, kun tarhalla niin harvoin kenelläkään on aikaa pentuja erikseen ottaa syliin. Vaan kyllä Repo varmasti oppii nauttimaan huomiosta, silityksistä ja sylissä olemisesta, kunhan oma omistaja ja koti on löytynyt!

Repo kasvanee keskikokoiseksi pojaksi. Vaikka Repo on hyvin komea ja persoonallisen näköinen poika, ei ulkonäkö saa olla suurin tekijä koiraa valitessa. Repo tulee tarvitsemaan rohkaisua, kannustusta ja pitkäjänteistä koulutusta, että se voi unohtaa kaiken arkailun ja oppii nauttimaan elämästään kuten pennun pitääkin. Jos olet varmasti harkinnut asian plussat ja miinukset sataan kertaan, ja olet varma ettei mielesi tule muuttumaan minkään tilanteen edessä, odottaa Repo hakemustasi!

Viipurin koirat - Repo 7.3.2015

Viipurin koirat - Repo 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.