Ivan

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2014

11.7.2015
Ivan muutti omaan kotiin.

30.4.2015
Vaalea Ivan on varsin persoonallisen näköinen poika hassuine korvineen. Ihmisistä Ivan pitää kovasti, ja olisikin mukavaa, jos sille löytyisi piakkoin oma koti.

Ivan päätyi keväällä Irinan tarhalle. Varmaa tietoa Ivanin menneisyydestä meillä ei ole. Kenties edellinen omistaja kyllästyi nuoreen koiraan ja halusi siitä eroon tai ehkäpä yksinään kadulla tepasteleva poika korjattiin parempaan talteen. Nyt Ivan kuitenkin odottelee isolla koiratarhalla, jospa sitäkin onnistaisi kodinsaannissa.

Ivan on kaunis koira, jonka punertava nenä ja hassut korvat pistävät ensimmäisenä silmään. Ensimmäisinä tarhapäivinä se tuntuu olevan vähän hukassa eikä oikein tiedä minne on joutunut ja miksi. Ihmisten suhteen Ivan on hyvin utelias ja sen katse seuraa tarkkaavaisena puuhiamme. Poika on toistaiseksi suht rauhallinen ja antaa vilkkaampien aitaustovereidensa hoitaa pahimmat riekkumiset. Rapsutukset ja namit ovat tervetulleita, ja kun silitykset loppuvat jää hölmistynyt silmäpari tapittamaan: eikö lisää tule?

Ivan on vielä nuori poika ja voi hyvinkin saada lisää virtaa kotiuduttuaan. Nuori mies tarvitsee paitsi rakkautta ja huolenpitoa myös sitoutuneen kodin, joka on valmis lempeällä ohjauksella opastamaan poikaa uuden elämän alussa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.