Minna

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni keskikokoinen (n. 12.5 kg)
Syntymäaika: 10/2011

11.6.2015
Minna sai jäädä omaan kotiinsa.

2.4.2015
Siro Minna etsii uutta kotia, koska ei tule toimeen perheen muiden koirien kanssa.

Minnan nykyinen koti kertoo:

"Minna etsii uutta kotia, koska ei koulutuksista huolimatta tule toimeen perheensä ison koiran kanssa. Minna on ihana, kaunis, hurmaava, leikkisä ja aktiivinen koira – samalla myös hyvin arka ja ujo.  Se tarvitsee aikaa, mutta tutustuttuaan ihmiseensä paremmin, on Minna maailman paras kaveri. 

Minna rakastaa lenkkeilyä. Pitkässä hihnassa se tuntee olonsa turvalliseksi eikä vedä. Minna pitää koirapuistoista mutta ei muiden koirien takia vaan siksi että voi leikkiä ja juosta siellä ihmisensä kanssa. Se on aktiivinen ja juoksee kuin olisi syntynyt juoksuradoille. Kontaktia muihin koiriin Minna välttelee, sillä se pelkää muita koiria ja stressaantuu. Ajan kanssa kontakti tuttuun koiraan voi onnistua mutta anna Minnan päättää siitä.

Eniten Minnaa innostaa ja motivoi aika oman ihmisen kanssa ainoana koirana. Minna on oikea prinsessa ja perheen silmäterä, se ansaitsee mahdollisuuden olla se yksi ja ainoa. Minna on älykäs ja oppii nopeasti. Nykyisen kodin kissat ovat sen ylimpiä ystäviä, mutta perheen koirat stressaavat sitä liikaa. 

Paras koti Minnalle on rauhallinen ja aktiivinen, joko sinkku tai pariskunta, joka tykkää liikkua koiran kanssa. Sohvaperunaa Minnasta ei tule tekemälläkään. Perheessä voi olla kissa tai parikin kissaa mutta pienet lapset pelottavat pientä prinsessaa.

Nykyisessä perheessään Minna on rakastettu perheenjäsen ja siitä luovutaan vain koska se ei tule toimeen perheen muiden koirien kanssa. Ajattelemme Minnan parasta. Minnaa voi tulla tapaamaan Kirkkonummelle."

Minnalle etsitään kotia, jossa on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta koirista. Minna sopii kerrostaloonkin, mutta ei kovin vilkkaalle asuinalueelle.

Minna 2

 

Minnan kyselyihin vastaa Ira. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Iraan yhteyttä sähköpostitse ira.viipurinkoirat@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.