Tintti

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.2.2015
Tintillä on oma koti.

20.1.2015
Tiikeri-Tintti muutti kotihoitoon Vihtiin ja haluaisi päästä omaan kotiin.

Tintin kyselyihin vastaa Susanna numerossa 050 4907892 la-su klo. 12-16, ja Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

28.12.2014
Tiikeriraidallinen Tintti kuuluu isoon sisarusparveen. Vielä Tintti on vähän ujo tyttö, mutta varmasti Tintti saa nopeasti rohkeutta, kunhan pääsee kotioloihin.

Tintti ja sen seitsemän siskoa TiaraThelma, TerraTitiTirri, Taiga ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhale, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Tintti on vähän varovainen tyttö. Se tulee uteliaasti vähän katsomaan puuhiamme, mutta jo pian se vilahtaa koppiin turvaan. Sieltä se katselee meitä nappisilmällään ja tuntuu kovasti pohtivan, rohkenisiko oikeasti tehdä tuttavuutta.

Kuvaamista varten kaappaan Tintin kopin nurkasta syliini, ja kiltisti Tintti siinä nököttää kuvien ottamisen ajan. Ihan varmasti Tintistä kasvaa vielä iloinen ja luottavainen koira, kunhan se pääsisi omaan, turvalliseen kotiin rohkaistumaan.

Tintistä kasvanee keskikokoinen koira. Vielä Tintti on hyvin rauhallinen pentu, mutta kun jännitys uudessa kodissa karisee ja Tintti huomaa olevansa maailman parhaassa paikassa, alkaa oletettavasti vauhtiakin löytyä enemmän. Kauniista Tintistä kasvaakin varmasti hieno lenkkikaveri ja sohvan lämmittäjä!

Viipurin koirat - Tintti 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.