Polli

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

2.5.2015
Suloinen Polli matkusti omaan kotiin.

24.4.2015
Polli on reipastunut kotihoidossa paljon. Iloinen ja suloinen Polli odottelee kotiaan Sipoossa!

Polli on omassa porukassa ja tutussa ympäristössä jo reipas tyttö. Vieraat ihmiset sitä arastuttavat hetken, mutta pienen tutustumisen jälkeen nekin todetaan ihan mukaviksi. Perusluonteeltaan Polli on erittäin iloinen ja ihmisrakas tyttö, joka haluaa kovasti silityksiä ja seuraa. Polli on tavallisen energinen pentu, mutta osaa myös rauhoittua hienosti.

Yksinolot ovat sujuneet ongelmitta ja Polli alkaa olla myös sisäsiisti. Hihnassa kulkeminen sujuu kuin vanhalta tekijältä. Hoitopaikan toisten koirien kanssa Polli rakastaa leikkiä, ja lelutkin saavat usein kyytiä. Kissojen ja kanojen kanssa Polli tulee hienosti toimeen. Pollin turkki on ainakin vielä varsin pehmeä ja helposti takkuuntuva, joten säännölliseen turkin harjaamiseen pitää uuden omistajan varautua.

Pollista kasvaa vielä kaunis ja iloinen koirakaveri. Sen verran Polli kuitenkin vielä arastelee joitain tilanteita, että pienten lasten perheeseen tai aivan kaupungin keskustaan Polli ei halua muuttaa. Koirakaveri uudessa kodissa olisi iso plussa, sillä Polli ottaa paljon mallia vanhemmista koirista. Polli on kohtuullisen siro tyttö, joten arvio on, että se jäisi noin 20-kiloiseksi aikuisena. 

16.4.2015
Suloinen Polli pääsi Suomeen kotihoitoon. Pollia pääsee tapaamaan Sipoossa.

Polli on vähän ujo tyttö, mutta jo ensimmäinen vuorokausi hoitopaikassa on näyttänyt, että Polli on ihmisrakas ja luottavainen tyttö. Hoitopaikassa Pollilla on kavereina niin koiria kuin kissojakin, ja Polli suhtautuu niihinkin hyvin iloisesti ja ystävällisesti.

Pollin kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä sen jälkeen sähköpostitse. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

31.3.2015
Ison otsapehkon alta tuikkii ujo silmäpari. Polli on uskomattoman suloinen, mutta vielä ujo tyttö.

Polli sisaruksineen ei syntynyt kovin onnellisten tähtien alla. Joulukuussa tiineenä ollut äitikoira Nora synnytti pentunsa ulos, pakkasen kovettamalle maalle. Nora yritti parhaansa mukaan huolehtia vastasyntyneistä pienokaisista ollen itsekin heikossa kunnossa. Ihmisiä kulki ohi, mutta kukaan ei sen suuremmin jäänyt koiraperhettä auttamaan. Joku toi viltin, joku vähän ruokaa. Lopulta sana avun tarpeessa olevasta emokoirasta ja sen pennuista kiiri Olgan korviin, ja koko perhe pääsi lämpöön ja turvaan Olgan kotiin. Nyt tämä hurmaava viisikko on valmis kodinetsintään. Saammeko esitellä: Vitja, TubikVovan, Valera ja Polli!

Polli on pentueen ainoa tyttö. Monen veljensä tapaan Pollikin on vielä ujo pentu, joka mieluummin tarkkailee vieraita turvallisen välimatkan päästä. Tyttö makoilee Olgan kotona pentulauman seassa. Kun sitä lähestyy, katsoo Polli parhaaksi kuitekin väistää ja se kipittääkin kiireesti turvallisen ja tutun ihmisen jalkoihin. Sylissä Pollia jännittää kovasti, mutta tyttö antaa silti käsitellä itseään hienosti. Polli on Olgalla asuessaan tottunut muihin koiriin ja kissoihin.

Sisarukset ovat eläneet lähes koko elämänsä tähän asti Olgan kotona. On selvää, että päästessään uuteen kotiin niiden sopeuttamiseen on varattava paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Kovin vilkas asuinalue ei ole välttämättä paras mahdollinen ympäristö näille pennuille. Reipas koirakaveri tulevassa kodissa sen sijaan olisi varmasti uuden tulokkaan mieleen.

Pentujen emo on noin 60 cm korkea saksanpaimenkoirasekoitus. Alla kuva myös emosta. Isästä ei ole tietoa, mutta pentujen ulkonäöstä päätellen kyseessä on joku pidempiturkkinen katujen komistus. Niin tai näin, näistä pennuista kasvaa aikuisina takuulla kauniita, persoonallisia ja hienoja koiria!

Viipurin koirat - Polli 11.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.