Ainu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 7/2014

3.9.2015
Ainusta tuli järvenpääläinen.

3.1.2015
Ainu on kasvanut kokoa ja myöskin ilahduttavasti reipastunut. Häntä heiluu ja takapuoli keikkuu, kun ihana Ainu tulee tervehtimään.

Nyt se siis uskaltaa jo tulla tervehtimään ja ilahtuu tarhavieraista, vaikka sitä ujostuttaakin. Ainusta kasvanee emonsa Roudan tapainen vanttera, rauhallinen, miellyttäväluontoinen tyttönen.

Viipurin koirat - Ainu 25.1.2015

Viipurin koirat - Ainu 3.1.2015

12.10.2014
Ainu on liikuttava pentu isoine luppakorvineen ja hiukan surumielisine silmineen. Ainu päätyi sisarustensa kanssa elokuun alussa tarhalle, ja on nyt vihdoin valmis etsimään omaa kotia Suomesta!

Ainu ja sisarukset Ani ja Anselmi tuotiin emonsa ja muiden sisarustensa kanssa Irinan tarhalle elokuun alussa. Pentuja oli alunperin kaiken kaikkiaan 13, mutta osa oli liian heikkoja selvitäkseen ja osalle löytyi koti Viipurista. Jäljellä oleva kolmikko on nyt valmis etsimään omia koteja Suomesta, ja toivottavasti onni olisi vielä myöden ja oma koti löytyisi jokaiselle ennen talven tuloa.

Ainu on sisaruksista ujoin. Ihmisten ollessa aitauksessa, tyttö kiertelee ja kaartelee iloisena häntä heiluen pienen välimatkan päässä eikä ihan uskalla omaehtoisesti tulla tervehtimään. Halua tutustua kyllä olisi, mutta ihan vielä ei pikkuisen rohkeus riitä. Ainu toivoisikin löytävänsä sellaisen ihmisen, joka haluaisi opastaa ujoa tyttöä ymmärtäväisesti monissa jännittävissä ja uusissa tilanteissa. 

Pentujen emo vaikuttaa entiseltä kotikoiralta, mutta emme tiedä, ovatko pennut koskaan eläneet kotioloissa. Niinpä uudella omistajalla tuleekin olla riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä Ainun sopeuttamiseen kotikoiran elämään.

Pentujen emo on kooltaan suurehko keskikokoinen ja noin 60 cm korkea. Ainustakin kasvanee mitä luultavimmin samankokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Ainu 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.