Aada

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

30.6.2015
Aada muutti omaan kotiin.

5.6.2015
Kaunis Aada on reipastunut hienosti hoitopaikassaan. Töppöjalkainen Aada ei kasva kovin korkeaksi.

Aada vielä hieman ujo tyttö, mutta maltilliset rapsutukset jo kelpaavat, ja osaa Aada tarpeen tullen "komentaakin'" hoitotätiä. Aada on lähes sisäsiisti, ja muutenkin mitä sympaattisin töppöjalka. Turhia Aada ei hauku, joten tyttö varmasti sopeutusi myös kerrostaloon.

Aadan hoitopaikka sijaitsee rauhallisella maaseudulla, joten uuden kodin tulee tarvittaessa varautua siihen, että taajaman hälinä voi hämmentää tyttöä aluksi. Aada vaikuttaa perusluonteeltaan uteliaalta, vaikka välillä kokeekin pienen tuumaustaon tarpeelliseksi. Aadasta saa varmasti mitä mainioimman ja uskollisimman ystävän vielä vuosiksi eteenpäin.

7.5.2015
Ujo Aada pääsi kotihoitoon opettelemaan kotikoiran elämää. Aada odottaa yhteydenottoja Somerolla.

Aadan kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

31.3.2015
Aada-kaunokainen on suloinen tyttö, joka kuitenkin on vielä hyvin ujo ja varovainen.

Aada ja sen sisko Alina joutuivat Irinan tarhalle koteja etsimään. Nämä kauniit tytöt ovat vielä kovin ujoja, mikä saattaa osin vielä johtua tarhalle joutumisen aiheuttamasta järkytyksestä. Onhan se joka koiralle kova paikka, kun tuttu ympäristö vaihtuu suureen koiralaumaan, ympäröivään haukkukuoroon ja vieraisiin ihmisiin.

Aadan luonteesta on vielä vaikea sanoa mitään, sillä tyttö ei oma-aloitteisesti tule ulos kopista. Hyvin kiltisti Aada antaa kuitenkin ottaa itsensä syliin, vaikka tilanne onkin sille uusi ja jännittävä. Uskomme ja toivomme, että Aada vapautuu kuorestaan, kunhan se tottuu tarhan vilkkaaseen elämään.

Aadasta kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen tyttö. Vaikka Aada on hyvin suloinen ja vetoava kauniine silmineen, pitää uuden omistajan ymmärtää, että ujolla pennulla voi mennä aikansa tottua uuteen paikkaan ja ihmisiin. Nähtäväksi jää, miten nopeasti Aada alkaa tarhalla reipastua, mutta ihanteellista tietysti olisi, että Aada pääsisi jo pian harjoittelemaan reipastumista kotioloissa. Aivan keskikaupungin vilskeeseen Aada ei halua muuttaa ja toivottavaa olisi myös, että kodissa olisi reipas koirakaveri näyttämässä mallia.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.