Miio

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

15.5.2015
Miio sai kodin Varkaudesta.

6.4.2015
Nappisilmät katsovat vähän totisina: eikö pieni Miio pääsisi jo pian omaan kotiin?

Miio ja sen sisko Meea odottavat kärsimättöminä Irinan tarhalla. Näin suloisille ja reippaille sisaruksille luulisi löytyvän kodit pian!

Miio on iloinen vesseli, joka ei juurikaan aikaile uusiin ihmisiin tutustumisen kanssa. Ihan pienen hetken Miio voi katsella ennen kuin tassuttaa luokse, mutta sen jälkeen arastelusta ei ole tietoakaan. Miio rakastaa silittelyhetkiä, taskusta löytyviä herkkupaloja eikä sylissä oleminenkaan ole hassumpaa.

Miiossa lienee virtaavan saksanpaimenkoiran verta enemmän kuin hyppysellinen, joten tulevalla omistajallakin pitää riittää virtaa ja aikaa tämän nuoren pojan kouluttamiseen ja sen kanssa puuhailuun. Miiosta kasvaakin ainakin keskikokoinen poika. Täydellä sydämellä sitoutuminen on ehdoton vaatimus, tuli elämässä eteen sitten mutkia tai mäkiä. Miio ei halua joutua hylätyksi enää koskaan!

Miiolla vaikuttaa olevan tällä hetkellä lievä kasvuhäiriö etujaloissa. Jalat todennäköisesti korjaantuvat, kunhan Miio pääsisi laadukkaan penturuuan ja sopivan liikunnan ulottuville. Tämän vuoksi toivomme Miiolle pikaisesti kotia.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.