Lidia

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

8.8.2015
Lidia muutti omaan kotiin.

19.7.2015
Lidia odottaa kotiehdokkaita hoitopaikassaan Kirkkonummella.

Lidian yhteyshenkilönä toimii Kristiina, kristiinavk@gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myösadoptio-ohjeisiin.

4.6.2015
Lidia on iloinen, herkkä pikkutyttö. Aluksi Lidia voi hetken ujostella, mutta pian häntä pyörii kuin propelli, kun Lidia on innoissaan uusista ystävistään.

Lidian emo Liana ja sen siskon Lilli löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä alkuvuodesta. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Myös Lilli muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Lidian sisarukset saivat nimikseen LupoLore, LennuLena ja Lenka.

Lidia ujostelee pienen hetken, kun aitaukseen tulee sille vieraita ihmisiä. Uteliaisuus voittaa kuitenkin hetkessä ja Lidia tassuttaa haistelemaan housun lahkeita ja hakemaan herkkuja käsistä. Ja se vasta ihanaa onkin, kun Lidia pääsee syliin: silloin alkaa häntä vipattaa todella kovasti!

Lidia sisaruksineen on kasvanut Irinan tarhalla alle kaksiviikkoisista, joten on selvää, että tarhan ulkopuolinen maailma tulee olemaan niille ihmeitä täynnä. Lidialla ei ole mitään käsitystä, millaista on asua sisällä talossa, tai matkustaa autossa. Saati mitä voisi tarkoittaa kaulapanta ja hihna, tai lenkeillä vastaan tulevat monet uudet asiat ja tilanteet. Koska pentujen tähän tapaamat asiat ovat varsin rajattuja, tulee uusien omistajien ymmärtää, että pennut voivat tarvita aikaa uusiien asioihin tutustumiseen. Pentujen emo Liana on ystävällinen ja sosiaalinen tyttö, joten emo on näyttänyt pennuilleen hienoa esimerkkiä ihmisiin suhtautumisesta.

Lidian emo Liana on keskikokoinen, alle 20-kiloinen tyttö. Todennäköisesti Lidiasta kasvaa emonsa kokoinen tai vähän suurempi, mutta ei mitään jättiläistä, sillä Lidia on varsin siro pentu. Sympaattinen Lidia etsii omistajaa, jonka sitoutumiskyky riittää tämän suloisen koiratytön luotsaamiseen läpi elämän ihmeellisyyksien ja ehkä joskus vastoinkäymistenkin. Lidia toivoo kutsua omaan kotiin jo pian!

Viipurin koirat - Lidia 27.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.