Hilde

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (matala)
Syntymäaika: 2011

30.7.2015
Hilde muutti Pieksämäelle toisen viipurilaiskoiran kaveriksi.

29.6.2015
Töppöjalkainen Hilde pyöri kylällä ilman omistajaa ja lähistön asukkaat ottivat yhteyttä Irinaan. Hämmentynyt Hilde tuotiin tarhalle, jossa se odottaa nyt omaa kotia.

Yhdistyksen väen ollessa tarhalla, karautti auto pihaan. Autosta tarhanpitäjä Irina nosti häkeltyneen Hilde-neidon syliinsä. Tyttö vaelteli yksin kylällä, ja koska omistajaa ei näkynyt eikä kuulunut, muuttui Hilden osoitteeksi koiratarha.

Ymmärrettävästi Hilde on muutoksesta hämillään. Koiria joka puolella silmänkantamattomiin ja meteli on myös välillä sen mukaista. Hilde vaikuttaa kuitenkin ystävälliseltä koiralta, jolle kelpaa rapsutukset ja ihmisseura. Tytön silmät painuvat kiinni, kun se saa pienen hetken nauttia hellistä silityksistä. Tällä hetkellä Hilde jakaa aitauksen monen muun koiran kanssa, ja vaikuttaisi ainakin toistaiseksi tulevan niiden kanssa toimeen.

Hilde on arvioitu 3-4 vuotiaaksi, mutta tarkkaa ikää ei kukaan varmasti tiedä. Todennäköisesti Hilde on siinä iässä, että pahin teiniaika on ohi, mutta nähtäväksi jää, kuinka paljon vauhtia sen pikku töppösistä irtoaa, kun se sille päälle sattuu. Hildellä on corgimainen ruumiinrakenne ja painoa sillä voi olla 10 kg verran tai enemmän.

Hildellä on voinut hyvin olla koti, kuka tietää, mutta on syystä tai toisesta joutunut kodittomaksi. Hilden tepsuttaessa taloon onkin hyvä ymmärtää, että sillä ei välttämättä ole aiempaa kokemusta kotikoirana olosta. Uusia ja jännittäviä asioita tulee varmasti eteen, mutta niistäkin selvitään, kun ollaan valmiita hiukan näkemään vaivaa tytön sopeuttamiseksi.

Jos vaalea töppöjalkainen kaunotar tuntuu omaltasi, ja haluat tarjota sille turvallisen ja sitoutuneen loppuelämän kodin, odottaa Hilde yhteydenottoasi.

Viipurin koirat - Hilde 6.7.2015

Viipurin koirat - Hilde 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.