Jeni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2011

8.11.2015
Onnea Jenille omaan kotiin!

29.9.2015
Sympaattinen Jeni on entinen kotikoira, joka hylättiin pentujensa kanssa. Jeni on hyvin rauhallinen tyttö, joka rakastaa kovasti ihmisiä.

Ensisilmäyksellä Jeni vaikuttaa ikäistään vanhemmalta. Sen hyvin rauhallinen olemus antaa vaikutelman vanhemmasta koirasta, mutta kuitenkin Jeni on vasta koira parhaassa iässä, arviolta noin 3-5 vuotias kaunotar.

Jeni joutui syksyllä Irinan tarhalle, kun sen omistajat läheisessä kylässä kyllästyivät koiran ja sen pentujen hoitamiseen. Jenin pennut ovat myös tarhalla ja pääsevät piakkoin etsimään kotia.

Jeni suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin hyvin luottavaisesti. Se ei epäröi yhtään tutustumisen kanssa, vaan ystävällisesti ja lempeästi se tulee hakemaan heti silityksiä. Jenin ilme kertoo, että elämää on tullut nähtyä, mutta silti se ei vaikuta säikkyvän tai hermostuvan tarhan vauhdikkaassa menossa ja muiden koirien haukunnan keskellä.

Jenistä tulee varmasti upea kaunotar, kunhan sen vähän rähjääntynyt turkki hoidetaan kuntoon ja Jeni saa lisää lihaksia ja painoa. Jeni vaikuttaa fiksulta ja kiltiltä tytöltä, mutta koska emme tunne sen menneisyyttä, pitää Jenin kanssa varautua myös siihen, että yllätyksiäkin voi tulla.

Jeni on ollut vasta hetken Irinan tarhalla, ja ainakin vielä se tulee toimeen erinomaisesti kaikkien koirien kanssa. Jeni vaikuttaa enemmän siltä, että se mieluummin viettää aikaa ihmisten kanssa kuin seurustelisi toisten koirien kanssa. Jeni pärjääkin varmasti myös ainoana koirana, vaikkei koirakaverikaan ole huono juttu. Ainakaan tällä hetkellä Jeni ei ole lainkaan haukkuherkkä, joten se ei rajoittane Jenin tulevaa asuinmuotoa. Tärkeintä Jenille on löytää omistaja, joka sitoutuu siihen 100-prosenttisesti eikä luovuta, vaikka elämässä joskus tulisi haasteitakin vastaan.

Viipurin koirat - Jeni 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.